Thursday, May 14, 2009

Coming up

It's Thursday. Esok hari terakhir nak bersedia sebelum Konsert Akhir Akademi Fantasia. Everyone's freaking out. There never seems to be enough time for anything.

This is going to be a very short entry. Later je panjang lebar sikit bagi korang gambaran status persiapan bebudak. So far it's, believe or not, too early to judge.

I think they were ready during minggu kelapan dan kesembilan. But minggu akhir ni ada je yang rushing. So teruskan je AFUNDI. Semalam pun da tunjuk kedudukan. You guys happy? No? Nothing can change that selain AFUNDI. So keep it coming and things may change.

Setakat ini kedudukan tepat pertama - Yazid, kedua Hafiz, ketiga Aril, keempat Akim dan kelima Isma. Ini mengikut Diari Akademi Fantasia semalam. Don't know honestly kalau mereka akan tunjuk kedudukan malam ni, or simpan sampai Sabtu.

Pe pon.. korang layan la Diari semalam. More later...


Reactions:

12 comments:

ASTRO...
I believe in HONESTY and SINCERITY. Redo what you have done and you have our faith.
Though this is a reality show but we are also CONSUMERS.....

chekdee pun tak suka cara astro reset balek undian minggu ke sembilan.... walaupun chekdee sokong aril tapi chekdee suka persaingan yang sihat iaitu ...sepatutnya undian minggu ke9 dikira...then aril yang baru masuk kena kejarlah dari bawah.

Bagi chekdee, adanya afmasuk itu sudah dianggap bonus bagi aril .... then...kami penyokong aril tak kisah kalau kami terpaksa kejar undian 4 peserta tu dari bawah...... barulah pertandingan itu adil .....Apalah astro ni buat macam ni..... kami pengundi dan penyokong aril pun terpalit banyak kesan dr kebodohan astro......

Astro...ambil balek undian minggu ke9...plsssssss

Kami peminat dan pengundi aril ok jer kejar undian dari bawah sebab kalau menang cara ini...kami lagi suka....... kami tak mahu menang dgn cara yang ramai orang tak suka.

pls astro...buat sesuatu.... kesian aril kena bom sana-sini....
padahal bukan salah aril....ini salah astro.......

chedenoor...TERIMA KASIH kerana memahami perasaan pengundi 4 pelajar. Kesian Aril sebab kes ini akan tentu terpalit pada Aril bila keluar nanti.

Astro cuma tau nk kaut keuntungan je selama ini,tk pernah nk pedulikan hasil org lain yg teruk2 mengundi..mmg tak ptt,n atas ketidakadilan pihak astro ni jgk la yg blh memusnahkn impian pljr2..sian kt bdk2 yg tak bslah,tpaksa mnghadapi cemuhan dan cacian dr org ramai w'pn student tu tak bsalah..i symphatize with the kids and also with the voters..

Akademi Fantasia dan Transformasi nya. Tak tahu apa nak cakap lagi?. Merosakkan programme aku nak tengok BPL aje. Sudah sudah lari pi Kedai Mamak. Lagi best, ada sorak sorak lagi. Lagi happening. Tak buang duit, bayar kopi O ais and roti canai sekeping. Aku happy, Mamak pun happy.

that is management decision. aku jaga bebudak takde kena mengena *gelak sambil angkat tangan*

susah wo nak jadik kuli ni (sabar...dua hari lagik)

jap nak tanya, bukan every lepas concert astro reset balik undian ke? So apa masalahnya astro reset kali ni? Sama je la.@

1. Aril ketinggalan 2 minggu, 2. reset balik undian pelajar2 lain bagi sama kedudkan dari start aril masuk balik. So win-win situation la.

Salah ke pendapat 2 sen ni? Sorry.

masalahnya A D I... afmasuk sebelum nie takde kena buat camtu.... so dimana nilai "adil" untuk Lotter dan Linda... yang jadik mangsa Aril... Astro tak pikir ke situasi Aril? hmmmmm.....

lagi sekali peminat hafiz meroyan.nak sangat dia menang sms la bodoh.

laa...dah namanya pun afundi...mestilah nak menang pakai sms..takkan nak pakai orang dalam kot...(sijil 'BODOH'itu balik semula pada kamu...)

Tagline orang kat atas tu.."MEROYAAANNN"...