Friday, April 10, 2009

List

Besaunya mata dia... takut!!!


So the list is complete. Or is it? Kalau diikutkan, inilah senarai mereka yang akan perform bersama pelajar Akademi Fantasia untuk lagu-lagu tugasan. Or at least kalau ikutkan apa kita nampak dari latihan mereka dalam Diari, bila bekas-bekas pelajar ini masuk ke dalam Akademi nak membantu junior mereka.

So this is the final list.. as we know it... as we see lah.. for now. Merasalah ada kejutan ke tak pun aku tak berani komen. Mungkin kah???

Lagu Tugasan Konsert Akademi Fantasia 7 - Minggu 5
1.YAZID & Yazer - Terharu (Jamal Abdillah & Mawi)
2.ARIL & Marsha - Aku Dan Dirimu (Ari Lasso & Bunga Citra Lestari)
3. QHAUD & Heliza - Dibius Cinta (Yusry & Melly Goeslow)
4. SIDI & Zahid - Cinta Yang Sempurna (6ixth Sense & Noe Letto)
5. HAFIZ & Mila - Terlanjur Cinta (Rossa & Pasha Ungu)
6. AKIM & Farah - Jika Kau Tiada (Erra Fazira & Yusry)
7. CLAUDIA & Vince - Kau Muzik Di Hatiku (Jacyln Victor & Vince)
8. AISHAH & Vince - Dua Hati Menjadi Satu (Gita Gutawa & Dafi)
9. ISMA & Zahid - Kau Mawarku (Siti Nurhaliza & 2 By 2)

Lagu Bonus : Lucky (Jason Mraz & Colbie Callait)

Ari ni short entry je. Masih dalam dilema nih. Entah sempat tak kalao aku esok rush ke JB sebelom Konsert, jumpa bebudak Samsons before their concert there supaya sempat balik Konsert Akademi Fantasia.

Aduh... susah sangat jadik fanatik Samsons ni.

Ok la.. korang layan Diari... and jangan lupa, Diari EXT will be on tomorrow at 8.30pm just before Konsert.


PS - Korang perasan tak Diari tadik, Aishah seorang je tak sebut, "Pasangan duet saya ialah......"

Reactions:

18 comments:

hafiz ngan mila...damn.. yuck..baik stacy ...ish

aril dgn marsha???

wah mst syahdu ni esok... sonok nye

there is something fishy with isma's song...

i predict yang akan naik pentas untuk nyanyi lagu kau mawarku nanti bukannya vince, tapi husband isma.

same goes for aishah. i think they will bring dafi in. cutey + cutey.

Cuba dgr balik Hafiz & Mila..sepadan kan..jgnlah sbb x suka seseorang tu terus nak menghukum jer..

Hati tu jgn busuk sgt..Tgk Hafiz pun hepi giler je duet ngan Mila, fans dia kat luar plak nak yuck lebih2 kat luar..

*Muntah darah*

FanAf, I agree with you...I thought Mila & Hafiz sang so well...can't wait la for tmrw's concert...mesti best!

TLW

aku rasa zul gak yg naik.
wah kalau zul naik mmg isma boleh feeling baik punya!

mmg gud strategy nak raih undi. drama drama!

hey...

if isma dpt duet ngn hubby die pun.. biarlah.. bukan strategy raih undi.. memang undian ni consistent.. die xde prob dlm af.. bsungguh2... if nk pelajar korang dpt undi tinggi, afundi la byk2...

adoii...

karl akan trus afundi ISMA, ARIL, AKIM & AISHAH sahaja

minggu ni kena ada penyingkiran... kalo x mmg xadil...sapa suruh nak kuar kan zizi sekaligus,,,mmg x aci la kalo xde penyingkiran minggu ni

Knp Qhaud cam x excited jer Heliza dtg......x dpt buat spt yg di rancang ker????

ha ah. notice gak...kenapa reaksi Qhaud macam muka boring nampak heliza. tak suka ke

adakah dafi akan berduet dgn aishah? harap2 akan ada kejutan mlm ni.

mata heliza mmg cantik!!!

mayb dy yg terakhir dpt partner,pastu dpt plk yg pkai tudung takpat la buat mcm yg dy plan ngan hafis tu...,

Joe, since u rapat dgn tenaga pengajar n krew af, boleh tak u tlg convey my message... Ask them utk buat 2 categories... 1) Anugerah Pelajar Cemerlang(untuk performance time konsert)2) Anugerah Peningkatan Pelajar (daily progress till concert)... Barulah adil kan????

ala..qhaud tu mcm la superstar sgt..kira ok la heliza nak duet ngan dia..bgs la xde adegan nak pegang2 qhaud kan bekas qariah xyah la nak lebih2 pegang pompuan...af7 ni mcm ada agenda je nak naikkan qhaud tu..sengaja xnak tunjukkan muka qhaud kat diari coz nak undi simpati..kuarkan je la qhaud tu sepatutnya minggu lalu dia yg kuar bkn zizi..

Joe....aku rasa list tu bukan final...mesti ada kejutan punya mlm ni...takkan zahid & vince nak nyanyi 2 lagu each kot??? aku feel very2 strongly yg isma will get to sing with her hubby...n if that happens...i think it's not fair for the rest....dia dpt lagu tu pon dah mmg not fair right from the start lg...

aishah will duet with dafi...i feel strongly abt this too..

AFUNDI AISHAH................!!!!!!!

JOE...
jemput ke forum AISHAH..

http://aishahaf7.smfforfree.com

Aishah Myspace
http://myspace.com/aishah_af7

Joe u perasan tak baju Qhaud masa konsert ke 5 mlm tadi..

mcm dia pernah pakai la.. utk konsert sebelum... u tgk iklan majalah AKsi kat sebelah tepi blog u ni.. yg Qhaud dgn Rini..

cam baju yg malam tadi ...
adoiyaiiiiiiiii