Sunday, April 05, 2009

Konsert Akademi Fantasia - Minggu 4 (Part 2)

Korang dah pun tengok konsert semalam kan? Aku yakin korang banyak nak komen.

Me? I don't feel like saying anything. At all. Kenapa? Takpelah. Malas nak tulis pepanjang. Korang pun tau aku camna da kan... kekadang tak bukak mulot lagik elok.

Apapon... aku bagik korang pics bagai secara pukal gituh so at least we can appreciate the talents yang kesemuanya memberikan persembahan yang bagus semalam.

Aku khaskan pujian wat Yazid, walaopon ada yang merungut, I think he did real good and deserves praise. Which one would know kalao tengok Diari dan tengok bab PROGRESS.

Best performance I think would have to go to Zizi. And worst performance, aku rasa Sidi, sebab walaopon dia improve, jauh sangat banding ngan the others in terms of ability to showcase what he has on stage.

Dahlah. Serious takde mood nak cakap apa-apa.

I dedicate this entry to my hardworking colleagues of the production team tuk Konsert Akademi Fantasia dan Diari Akademi Fantasia. Mai kita mainkan lagu Mila, Aku Lebih Tahu. Matilah!

Semalam balik pun malas nak update. Gi minum ngan Rubisa dan Zizi, joined by Obri, along with Pendos and Nana. Balik je short update link video and then tido.

Ni sebenarnya pun takde mood. Tu yang upload pics je. Korang layan je la ek.

And guys... remember...

SESIAPA YANG HENDAK MENGAMBIL APA PUN GAMBAR DARI SINI, silakan. TAPI, anda tidak dibenarkan crop atau edit membuang watermark dari gambar-gambar disini. Hakmilik tetap kepada blog ini, dan sebarang penggunaan mana-mana gambar ini dalam bentuk telah disunting dan dibuang watermark, di dalam mana website, blog atau forum akan dikenakan tindakan yang sepatutnya. And I mean it... so don't fuck with me. Ada je bintang perangai suka mencuri hak intelek dan kreatif orang.
Sebarang penggunaan gambar-gambar ini dalam laman, blog atau forum juga perlu memberikan kredit dan link kepada blog ini.

And after that.. enjoy the pics. More than ever...












































Reactions:

11 comments:

i rasa zizi tak patut keluar...sedih arrr..takde mood dah nak tgk af
p/s:i ada ambik 1 pic akim dr blog u..i letak kat blog i..tq, harap u benarkan..i tulis crdt kat u kat situ

aku rasa kau mesti bernanah kat dalam joe sbb tertahan tahan nak carut kotnya.

meh aku carut!! macam kesial astro buat back to back dua orang kluar. seriously macam kesial!!

begitu punye lama menunggu....hanya gambar?????? prrrhhhtttt...... makin bosan laaa blog ko joe.... sori

Hi Joe..
mcm biasa..I amik pic dr blog u ye..hu2..thanks

btw..agak tekejut ngn penyingkiran mlm td..patot dorg kuarkan sorg je kan..

plzz JOE..nasihatkan ARIL supaya work on his vokal..tq

eh..1 lg lupa..nape xde review neh..xbeslah..

best kan jadi 'sebahagain' dari produksi AF7?

*larrikkk!

Memang af ade konspirasi! kenape zizi kena? omg, she is so talanted. af suda2 la, org tau dh trick game kau!

sapa yang rasa bosan, banyak lagi site ke blog leh lawat.

pada mereka yang nak amik dari lebih 50+ pics kat sini, silakan asalkan dengan mengikut syarat yang ditetapkan.

Joe....naper laaa astro kuarkan 2 pelajar 2 weeks in a row? baru 4th week....kalau kuar sorang je dah sure zizi selamat...aku betul2 tak puas ati ngan kejutan/transformasi astro ni...ntah pape...dah takde mood dah nak tgk af....

huhu, mmg zizi xptut keluar tuk mlm semalam.. she done a gud job.. i hav take pic from ur blog n i will credit u 4 dat.. tanz ya..

err Siti Nurhaliza makin tak cun..and bawah mata cam dah berkedutss..sedih..