Sunday, April 19, 2009

Konsert Akademi Fantasia 7 Minggu 6 - Part 2

Minggu ni aku nak breakdown my concert entry to three parts. Ni part two yang gambar, dan part three yang akan datang - the review. Sort of. Korang tengok je kang BESOK!

First time aku wat review camnih, plus with other bloggers. Saja percubaan. First time kot in local blogggersphere cause no one has ever done a show review like this. Tungguuu!!!

Apa lagik... layan pics. By the way, if you like these pics, my photographer is Izat, a professional freelance photographer yang da memang biasa ngan a lot of events. Kalao korang carik someone to get the job done, no matter besau ke kecik mana event korang - the price is always negotiable. You can call him at 013-2259195. Tambah agik masuk musim orang kawin kan! Moving on...

But just before we start, as usual... the disclaimer. Korang jangan ingat aku cakap je...

SESIAPA YANG HENDAK MENGAMBIL APA PUN GAMBAR DARI SINI, silakan. TAPI, anda tidak dibenarkan crop atau edit membuang watermark dari gambar-gambar disini. Hakmilik tetap kepada blog ini, dan sebarang penggunaan mana-mana gambar ini dalam bentuk telah disunting dan dibuang watermark, di dalam mana website, blog atau forum akan dikenakan tindakan yang sepatutnya. And I mean it... so don't fuck with me. Ada je bintang perangai suka mencuri hak intelek dan kreatif orang.
Sebarang penggunaan gambar-gambar ini dalam laman, blog atau forum juga perlu memberikan kredit dan link kepada blog ini.


























































































Reactions:

13 comments:

Hi JOE..as usual..
amik pic..thanks

AFUNDI AISHAHHHHHHHHH......!!

jemput ke FORUM AISHAH

http://aishahaf7.smfforfree.com

konsert semlm ok..
pa pe pun, si andy tu mmg hensem!!! lol!

JOE.. i nak amik code utk chatbox u boleh ke? so senang nak chat.. nak join comunity chatbox u..!! Sebab i penetik AF.. and really like reading your entry...!!

tapi kalo u kata tak boleh.. i akan delete balik... :)

lappy leh jer. meriahkan chat sentiasa. :-)

argh....sy jatuh cintalah ngan Hanafi Estranged tu!!
cute giler!! joe pun sama..
nnt joe kirim slm eh kat dia..

argh....sy jatuh cintalah ngan Hanafi Estranged tu!!
cute giler!! joe pun sama..
nnt joe kirim slm eh kat dia..

joe,
akimfan.blogspot.com minta izin to use 1 of akim pic for blog background. tQ muahhh! ;-)

sapa nak teka Anon ni sapa? huahauhauahuahaua

Patutnya semua budak lelaki kena keluar sekaligus.X berkualiti, camni ke nak lawan AF yg lain.Konsert baru start 5 minit org dh tertidur. Boo.... Hidup OIAM (3 kali ganda lagi best)