Monday, April 20, 2009

Day out and part three

Semalam sebenarnya nak edit bagai tapi takde masa. Sebelom masuk Akademi tuk kelas, singgah kat SACC Mall. Lepak ngan Faz dan Jue yang skali ngan Diana hanging out sana, pas she finished recording tuk hostlinks for Anak Wayang, yang jalankan the last of the auditions.




Sambil lepak tuh, Zamarul mai ngan kawan and joined up. Seronok gak. Sempat la snappy pic couple yang akan berumahtangga. Heh... one of the first nak dapat invite. Sayang tak dapat gi sebab clash ngan final Akademi Fantasia nanti.

Nangis la camnih. Aduh... tapi kerja tetap kerja.

Katanya... walaoponnn...



Comel tul meka berdua nih. Loving couple gituh. Me likey!

Sambil-sambil lepak, ni, sebab da lama tak amik pic Faz kan, nih dia. Jadik gila sat dia nak ikat rambut.



Comel ke tak camni. Merasalah.

Ok lah.. here's the real reason for this posting. Korang nak sangat review aku kan?

Kalao sini semua da ikut blogging so da bosan da. So ngan collaboration with sultanmuzaffar, Juan Danza and Chedd, ni our mini video blogging review of the last concert.

As far as I know, ni kali pertama orang vlog review TV show kat sini . kalao omputeh biasa la. Kalao sini tak lak orang wat, so kita saja je nak set a first. Setakat suka-suka. Yang pentingnya hope you guys enjoy it sebab laptop aku problem, nak wat pun berapa lam sebab ada je masaalah hang. Kalo rasa hazab, matilah korang takyah tengok. Heh!

Kalao ok, next week kita wat lagik but different presentation. Biasalah kali pertama ada je glitches kan. Ni pun record video pakai Nokia aku je (motif promosi cam kena sponsor?)

So korang layan je ek. And wait for my new entry shortly ngan senarai lagu tugasan. Also layan Diari INT semalam kat bawah.



Reactions:

7 comments:

wah! merdu sungguh suara wanita yng mengiringi aksi joe lee tarik beg itu... penuh penghayatan dan pitch perfect ok! afundi gadis lagu pendidikan... tet tenetnetnetnet net...

matila ko cameraman tak bertauliah! huahuahuahaua

wakakaka Joe.. kelakar la.. ko lumpat2 time ecah tu...!!!

Apa2 pun AFUNDI AISHAH........!!

P/s: Sultan Muzafar.. encem ler..
lalalala

cameramen bidan terjun sah sah sebab takde org lain dah kat situ ... ada aku jer... masing masing feeling nak kuar tv kan abis tu sapa nak fegang cemera???aku juga kan hahahaha laaaarrriiiiiiiik! fokus chedd fokus!

best ler... dengar direct from the horses' mouth... hahahaha lebih best mendengar komen daripada membaca sebab ekspressi dan gaya tu kekdang lebih jelas... hihihi

buat selalu ya.... i likeeeeee....
cuma sound tak jelas sgt.. cameramen kena bawa mic gedabak kot... hahaha

comelnyer faizura tu...hmmm...dia memang good looking.....

chantekknyaaa kak faz..
Joe, kak faz dah ada blog ke belum?