Wednesday, April 29, 2009

Awok ke ewok?




Da layan Diari ke? Hari ni is lepak day for me, kerana lepas saja kerja, lepak ngan kengkawan.

Plan nak ke Ikea nak survey some stuff for the house, tapi sampai ngam ngam tutup.

Lepak ngan Juan kat Uptown, and then were joined by some familiar friends. Si Nadia (oops!) along with Obri, Qhaud dan Sidi. Melantak then gerak lepak kat Downtown at Cheras where we were joined by Aril pas dia settle some stuff.

Malas la nak tulis panjang hari ni. Letak pics je la.

Malu konon nak amik pic


Wat biasa je...


Nak sangat amik? Hah!!! Amik ko!!!


Sidi pose maut...katanya... walaupon...


Ler ni perhal ni


Qhaud trying to pose for the cam


Takleh control gelak gak


Pic si awok ni khas buat kakjauhku, peminat tegar Aril (Aril hi hi kat kakjah perasan tak masa chat @15?)


Nak kalahkan saiz biji mata abang beca aka Obri


By the way, to the respective fans, Qhaud dan Obri akan join Gempak Desa in different locations this weekend. Meanwhile, Aril still packed for this week, and Sidi ada family matters lak nak attend to.

Just over two more weeks to go... cam tak caya cepat sangat masa berlalu...

Reactions:

22 comments:

sekalipun awok kuar awal.. pas ni sure dia akan meletop2 punya. he got style..

joe, napa x kuar ngan zizi sekali... hehe taulah anak dara org, tp rinddula nk tgk gambar terkini dia...huhu plss

ewok tu bukan yang dalam cite starwars ke ape yang binatang cute2 tu kan? (erm sedang cube recall memory....)

nampak sangat joe ni taste kat Aril....hmmm

nampak sangat joe ni taste kat Aril....hmmm

Joe tolong kirimkan salam chekdee kat aril.

Sampaikan pesanan ini
"jika aril permata ...astro campak kat tengah lautan pun.... kecemerlangan aril tetap akan bercahaya"

"jika yang juara itu batu zamrud ..kita letak dia di atas tahta pun....malap semacam jer .."

So...aril kena jadikan diri aril "BATU PERMATA" ....

-jaga penampilan dan perlu ada skil komunikasi yang baik.......
-insyaallah aril atas jadi SUPERSTAR.

hehe..boleh kirim salam kat aril jugak tak? :) tq so much (kalo tak nyusahkan la :)

aku suka awek sebelah Obri tu..... lebiuuu too....

Thanks for the photos Joe..

Miss Qhaud and Aril.. others pun sama...

yeah joe

seb bek ARIL ada dlm post nih

wakakaka

motif anonymous tu nk kate joe taste kat ARIL

beh yg b42 dis JOEkuar dgn qhaud, sidi, obri.. joe tak taste kat diorang

TOLONGLA.. BE OPEN MINDED.. JGN ORTHODOX SGT..

joe.. i;m backing lu!

hahhaa

terbaek wok!

JOE..

berbunganye ati aku JOE..
mcm lagu yg ecah nyanyik minggu lps..ahahaha...gurau je

TQ very very much JOE

bapuk kalau dah memang bapuk, tak dpt sembunyi lagi kebapukan tu.. abiss la bebudak lelaki AF7 tu di...... oleh bapuk gemuk yang tak sedar-sedar diri tu... uwekkkk. Geli geleman aku...

Ko kenapa Anonymous?Pengecut nak kutuk dalam diam??

stok pengutuk takde teluq.kuikuikui.go go joe.

Anonymous nih ada sawan kot JOE..sian..kronik jugak tuh

sidi nampak hensem lak dlm gmbr ni kan???

Kita rindu these faces in the diary.
Dia org semua good friends of Hafiz!
Thank you guys. Best of Luck to you all.

joe....kirim salam gak kat aril...terbaek wok!

adoii... rusak nick Anonymous aku nie oleh orang lain... wei kalau tak glamer tu jgn la cuba carik glamer dgn sawan provoke orang.... adoiii... Joe, detect ip orang tu pastu masukkan dalam list banned. rusak nick Anonymous aku.... nie la orang kata... kerana nila setitik, rusak kain 1 baldi.

-Anonymous-

harap gempak desa jelah...wakakak

ala gempak desa ok la sebab pemenang tempat ke3 musim lepas pun show tu je ada. X-D