Thursday, April 02, 2009

Autobots.... transform... and roll out!

Hari ni nak start pasal isu transformasi. Bukan Transformers, bukan Transnasional, bukan transvestite, bukan transit... transformasi!

Walaopon orang cakap macam-macam pasal Akademi Fantasia dan tagline transformasi musim nih... isn't it strange how the word has been cropping up more than ever nowadays.

And trust my lovely colleagues to scan though the dailies to take note of it.

Presenting, the Akademi bulletin board for the production crew. Notice the stuff on it? No? Scan a little lower for some erm... insightful bits.


Your almost average bulletin board


RTM pun transformasi da ek


Erm... Umno pun 'mentransformasi'? Is that even a word?


Tuh dia. Akibat takde pic lain nak post, tuh pun jadik. Sebenarnya hari ni ada tamu, tapi tanak reveal sapa. Esok pas Diari air baru aku tunjuk.

And then, esok pagi pun ada tamu. Istimewa agik. Alah... korang tunggu jerk pics.

Aku malas sangat tulis pepanjang. It's one of them periods where I feel just too lazy to blog. Korang layan je Diari hari ni for those yang tak sempat.


Reactions:

8 comments:

giliran dak2 laki la pulak ni....mesti tok t dtg kan?

hurmm... nape diari ni same dgn entri yg bawah tu? hu3... ke aku yg salah tgk?

sori dowh. dalam nak cepat salah link. da perbetulkan da.

tq joe... heheheh...
terkezut aku.. wakakak.. ko tepek link yg salah..

newei.. aku maapkan ko.. aku mmg dok hr2 tgk kat cni jer.. eeheheh

Sorry! But obvioualy COREOGRAPHY tarian MENUJU PUNCAK is NO transformasi from the coreography of past years. Maybe they got the wrong teacher for that dept.


Mr. Clueless..........kesianla kat peserta AF7 ni, ada bakat nyanyi tapi tak happening on stage...kalau cuba happening pun nampak macam fake dan satu seksaan utk peminat menonton.

Ha..ha.. I wasn't the only one yg realised that peserta AF7 ni dok asyik practice posing sambil terbawa dlm persembahan mereka..kan Dato' Siti.

Dlm konsert ke5 nanti, plz don't show us some more pelajar perempuan dok bongkok-bongkok, kaki twisted-twisted, liok-liok masa persembahan.

Penari iringan tak best..menyemak.Ganti penari dari group yg happening la.