Friday, March 20, 2009

TGIF

Cam tak percaya da end of the second week da. Esok da nak Konsert Akademi Fantasia minggu kedua. Time is moving so bloody fast. Before you know it, another season is over. Lagik merasalah aku kali ni sebab kali ni memang tiap hari makan, minum, tidur Akademi Fantasia - apart from other bodily functions. Heh!

Today was evaluation and all.. the kids did quite ok, though some quite scary sebab for some reason they kept repeating mistakes they made the beginning of the week. Some of them seem quite prepared though and I think they will be the ones to wow tomorrow cause cam no hal jer, tak kuar peluh pun leh deliver.

Anyway, abih je, aku da kak Mah borak je keja. Lepak sambil semua prepare gi venue tuk rehearsal for tomorrow's concert. Aku refuse nak tengok any of the rehearsal sebab kalao leh, malam minggu time konsert, aku dapat feel what everyone else is... kalao tak kang no surprise lak.

So what did we do? Apart from borak... for some reason, kak Mah nya IC jadik mangsa.


Bangga tuh...awat moka lain je dalam IC innocent abih!


Tuh dia! Moka manis tak evil *larik!*


Yang penting Sarimah siap tayang diver card dia. Pic lain - motif baju sama... walaupun beza amik pic setahun???!!!


Yes... she says she looks better now. We agree....don't we? Katanya.... walaoponnnn... *merasalah!*


Aku takyah carut... heh... merasalah carut diri sendiri dedahkan pic IC bagai. Anyway, since we on a pic tip, ni dia pic tamu yang korang nampak dalam Diari hari ni, yang mai bertandang petang smalam, si Adam dan Nubhan.

Dua jantan macho tapi... *larik!*


Adam dulu masa Akademi Fantasiamusim kedua tempat lain.. not really homecoming lor


Ngan keta dia. Love the new paintwork! Makan hati six tone!!!


"Dah la tuh.. asik snappy jerk!"


Aku lepak ngan some friends malam ni kat Shah Alam. Biasalah... hari ni je sempat bebetol lepak.

Korang layan Diari ok. By the way... takde orang lak tanya kan, sapa Aizuddin yang asik disebut bebudak. Heh! Aku tau tapi aku tanak cakap. Tuh rahsia bebudak. Sapa nak tau.. teka dulu. Sapa kena memang hebat!

By the way... aku malas rungutan ada yang mengatakan Diari cam fokus sangat Rini dan Aril. Come on la guys. Bukan cam bebudak lain tak dapat airtime. But kan ada storyline. An UNSCRIPTED storyline. Things happen, so we just go with the flow dan tampilkan apa yang berlaku that's of interest lah.

Malas tol kalao ada yang masih tak paham konsep mesej mesej aku merungut beriya. And then tetap nak gak pendapat dia betol. Matilah... sat agik memang aku call Maxis block nombor nombor tertentu.

Okla... korang layan Diari. Banyak lak aku nak meroyan tak henti kang.

Night guys... and gals.


PS - Sorry video quality for Diari tak elok seperti biasa. Uploader emeraldL01 slow sikit hari ni so terpaksa pakai uploader lain. From tomorrow on back to normal.

PPS - Love Ida's class! Ynag improv acting tuh! Aduh.. pecah perot smalam. Rugi Diari smalam tak cukup masa nak tunjuk penuh. Lama but memang kelakar.














Reactions:

6 comments:

saya rasa gambar sarimah dlm diver card lebih cantik & nampak kurus.. lagi suci gitu.. saya suka..

totally agreed ngan ratna! nampak suci but totally gorgeous! huhuhu

hahahahxD nk gelak bce + tgok gmbr IC n driver license kak mah .

she's sooo funny .

errmmm , makan ati tgok kete adam weyyhh .

dlm diari tdi , adam sgtsgt profesional . btol2 artiste . well trained . :D

cantek weiiiii keta adam!! huhuhu..

thanks joe 4 all the information on latest af! semoga kerja anda akan sukses selalu dan teruskan berjuang!

sukanya tengok nubhan di akademi! terimbas zaman2 kemeriahan af6 dulu. wow, he really has improved a lot! in terms of fashion and also vocal. naik bulu roma dengar dia nyanyi part chorus tuh walaupon demam. cair sekejap. haha.

hope obri can deliver the songs well. and also other students jugak.

GOOD LUCK AF7!

aku pun rasa sarimah lagi suci dalam diver card hahaha