Saturday, March 28, 2009

Konsert Akademi Fantasia - Minggu Ketiga (Part 1)

Tunggu komentar panjang pasnih skali BANYAK pics dan video lagik. Aku minggu ni gila nak letak banyak pics bebudak perform.

Also, pesanan dari Obri dan Rini, since both of them jadik mangsa double elimination.

Sebenarnya letih gila ni. Pas abih show tadik, layan press conference, and then gerak ke hotel (terima kasih kerana ajak AO - you know who you are) tuk join keluarga menyambut bebudak.

Spent some time with Obri's family and friends, as well as berborak ngan Rini's. Dah lewat sikit bebudak dapat barang-barang mereka dari Akademi, kita gi minum.

Am proud of these two sebab they did their best tonight, walaupun rezeki takde, takpe la. The real competition starts now, so we see lah masa depan meka yang kini dalam tangan meka sendiri.

Anyway, korang layan Konsert Akademi Fantasia minggu ketiga nih. Review, pics and more video tuk follow pasnih. Layan...



Reactions:

5 comments:

This comment has been removed by the author.

Aku terdengar suara sumbang time bebudak nyanyi lagu menuju puncak. suara sapakah ? yazud ker?

pastu aku rasa patut kluar is sidi. Overall aku tak suke sgt af7 ni..dah 3 konsert..but still kosong..opps , my opinion ok.

eh silap..YAZID ke suara sumbang tuh

I found a video of Hafiz singing "I believe I can fly" when he was 16 years old (Form 4) for a school event on youtube. This cute, HUMBLE boy can really sing!