Saturday, March 07, 2009

Few more hours...

Can't post any pics or videos for now. Ada lah sebab. Ok... sebab esok 'transformasi' da nak bermula, aku kena ngaku. Memang secara sah nya, aku akan bertugas bersama produksi Akademi Fantasia for this year. In what capacity, aku masih tanak bagitau.... tunggu ek. Sikit jerk lagik aku cerita.

But it's scary, though fun. The amount of preparation and work that goes into the process.... I wish they made a making of Akademi Fantasia program, baru orang tau betapa banyak usaha dan kerja yang terlibat dalam pembikinan Akademi Fantasia.

Anyway, malam tadi, korang ada tengok tak bahagian pertama Tirai Akademi Fantasia? For those yang missed, aku usha kang whether there'll be a repeat, and what time it'll be on. But kalao ko nak tengok online quality (not so good) - especially for those of you overseas yang gila Akademi Fantasia, here's what I found on Youtube. This is the first part. Malam esok bahagian kedua Tirai di mana mereka yang berjaya memasuki Akademi Fantasia juga akan diumumkan.












So jangan lupa Tirai Akademi Fantasia 7 bahagian kedua malam ni tau. I will be posting some pics and all later. Hari ni da mula kerja...

Transformasi sudah bermula (very the statement promo kannnnnn)


PS - Tengok part five of the video at 1:47. Merasalah eyeshadow dan lipstick. Fashion statement ok!

PPS - Ada satu contestant Sabah tuh, tahun lepas aku penah feature dalam list of fashion faux pas pakai baju sama. Amik ko!

And oh.. one more thing. Pada semua pembaca blog aku yang tak seberapa nih, dan kengkawan beragama Islam, selamat menyambut Maulidur Rasul

Reactions:

8 comments:

congrates joe...kije best2 ok...make us proud of being ur reader hihiihi xde la, make urself proud ;)

heh... God willing. jap wat statement bebudak AF yang biasa... saya akan buat yang terbaik! huahuahua

TIRAI AF7 #1 repeat:

RIA:
8/3: 12.30PM, 8PM
9/3: 12.30AM, 12PM
14/3: 12.30PM

@15:
8/3: 12PM
9/3: 9PM
12/3: 9.30PM

U ROCKKKKKKKK BRO!!!!
kasi meriah AF7..
hahaha...

bro.. u and AF? ermm.. good. Make sure the objective sampailah kan if you know what I mean.