Sunday, March 08, 2009

Dazed and confused

Seharian kat Akademi.Pagi buta (iyolah tu. padahal matahari kira da pun tinggi kul 10 pagik) da kat sana. Hari keempat berturut duk sana sebenarnya, dan cam da biasakan diri ngan surroundings.

I can't say more, tapi bebudak check in hari ni. You guys can catch it all in the Diari tomorrow. Seeing some of them in person, I think my belief in at least a few of them restored sikit dari banding ngan promo pics dan montage bagai.

Apapon, memang sesi hari ni, walaopon memula slow sikit sebab bebudak baru nak sesuaikan diri, banyak gak senario bagik gelak ngan gelagat masing-masing. Da ada yang dari segi personaliti yang nampak lebih menyerlah, manakala ada yang nampak da mula tenggelam dok their own insecurities.

Was in a good mood until teringat sesuatuh. Fuh! Panasnya hati. Anyway abaikan... just rasanya pressure cooker aku da on da nih. Sabar....

Pas abih semua, join Juan for a drink and then later joined by Faz. Dia pon sibuk shooting so ni je peluang nak catch up bila memasing habih program awal sikit.

Got back and just caught Tirai Akademi Fantasia part two on Youtube sebab ngan time aku tak tentu, bila lagik la nak ngadap TV. For those who missed it like me, watch out for the repeats, or catch it here and get ready for the week ahead. Have a feeling it's going to be quite fun.

Juga mulai esok, aku akan update more info on the program selain gambar-gambar mana yang mampu.

By the way, Diari esok akan memperkenalkan pengetua sekali. For me, it's not such a big deal again, as the kids are the real stars, and we all should pretty much remember that,

Ok la.. ngantuk gila babas. Esok kena masuk 8 pagik. Korang layan dulu Tirai ek It's in six parts, so happy viewing.
















PS - Jangan la tanya aku sapa pengetua. Korang tunggu je malam ni diumumkan kat Diari ek.

PPS - Is this creepy or what? I love these two display puppets I bought second hand for RM19 each, but they're seriously menakutkan siot. But the beauty of the intricacy of the carving and the paint job is astounding. Bagik satu kat member, simpan dua ni.



Reactions:

6 comments:

Tirai #2 - repeats

RIA:
9/3 - 12PM
14/3 - 12.30PM

@15:
9/3 - 9PM
12/3 - 9.30PM

*good luck joe! ;-)

hebat ajami! sujud!! huahuahuahua

klik dr sistem dalaman jer! muahahahah!

ermmm, tiara jacquelina as the pengetua..
just i think she's not a very good singer herself..huhu
just wait n see
dazed n confused gak!
hihihi

heh.. pandai ko paai title entry aku. kita tunggu dan lihat je la...