Tuesday, March 31, 2009

Be back soon



Merasalah korang mesti carut aku habis-habisan sebab biarkan link video je tapi update lambat. Alah.. once a while la korang bagik la peluang aku nak have a life. Heh... mengadap laptop tiap hari pon bosan gak.

Semalam geng KEPITA (Kelab Pelita) ada sesi 'beramah-mesra'. Da lama kengkawan semua tak lepak, so semalam hanya semua anggota turun padang la melantak to gosip dan basically catch up.

Kecoh la akibatnya walaopon tak full membership yang ada (Faz da gerak gi JB sebab ujibakat Anak Wayang this weekend), tu pun da empat meja sambung.

Bob, Syuib, bebudak 6ixth Sense and a couple of their friends, Watie, Juan, Jue, Syed along with our our 'guests' on temp pass, Nadia adn Obri. Heh... kan da kata ramai.

Borak punya borak, tak sedar sampai kol 4 lebih pagik. Once a while catch up ngan kengkawan, skali ada new addition nak meriahkan memang seronok. Hajat nak amik pics tuk blog pon tak kesampaian sebab sibuk borak meriah sangat... sedar sedar je time to go home.

Anyway, ramai korang layan Diari nak tau apa cerita Hafiz kan? Dan apa drama sebalik perasaan dia down dan kenapa dia rsa macam dipulaukan. All I can say is, keep layan Diari. Korang tengok the ongoing drama. Rugi tak tengok!

Besok nya will have some more answers to your questions. Heh.. sorry tak nak komen pe pe. Spoil the fun. Kita discuss what happened kang when everything is revealed.

Reactions:

11 comments:

Hi Joe, I hope you'll update us on Hafiz soon. Am worried about him. I hope he doesn't get too discouraged... :(

TLW

lame nye ko kua..haha pepagi dah masuk sini nak bace cite pasal hafiz.sbb smlm takde cite lagi.pagi ni pun blum ade lagi.

sian hafiz :(

We miss the old joe. pls return him back!

diari ahad tgk dah happy2 dah sumer... dah sepakat dah x nak gaduh2 sbb skrg dh tggl 11 org je lagi... seronok tgk bila drg dah sehati camtu.. then smlm mula2 diari tgk sumer org bekerjasama happy2 including hafiz... but x sgka hafiz pn pandai simpan dlm hati gak... ingatkan dia cam stacy yg mmg cool stp masa.satu2nya stu af yg x pernah terasa hati & susah nk nangis... solute to stacy!!!

Sian Hafiz..hope everything is ok.

joe, ko dah makin pandai berasia yerk... pecah lobang la skit joe... nanti aku bg ko pendrive 4g kingston... huhuhuhu... (amalan rasuah, amalan mulia)

TLW : ada la bebudak...
aishah : ngantuk siot!
anchorboy : i am here jerkkkk...
nadia : JOM!
Anon : takde pe2... rileks!
Taufiq : tanya nadia. huahuahuahua
PM : biasa jerk

Dah masuk minggu ke 5 dah..dok nak layannn perkara normal selisihan faham yg boleh selesaikan luar kaca tv shud be adopted kalau benar believe in idea transformasi ini. Kena transformasi minda peminat dgn giving no room to campur adukkan menilai prestasi nyanyian dan persembahan dgn these trivial matters...barulah mungkin dapat undian reflecting the transformation.kalau tak..end result of AF7 tutup tirai nanti will be very much like those bygone years of AF.