Tuesday, March 17, 2009

Attention!

Perhatian pada kelab-kelab peminat sah pelajar-pelajar Akademi Fantasia 7.

Ada tak korang rasakan korang nak jadi sebahagian kemeriahan dari Konsert Akademi Fantasia mingguan? It's easy.

Please lantik seorang wakil - dan hubungi saya di 017-2025900. Hanya satu wakil per fan club ok. Kang ramai sangat semua aku tak layan. Please do this ASAP so aku leh bagitau korang arrangements on how korang leh make your presence felt during the weekly shows.

Bila aku katakan fan club - bukan yang suka hati ko suka ko nak buka tau. Aku maksudkan fan club yang sedia ada yang official.

Sebarang SMS atau panggilan yang takde kena mengena (nak mintak kem salam kat bebudak ke apa) aku tak layan ok! So don't waste my time.

Anyway, aku tengah dinner in the heart of Bukit Bintang nih. Pukul 9 kang ada meeting berdekatan sini di sebuah hotel atas urusan kerja, so aku abih je, balik, aku updatewith Diari.

Anyway hari ni memang gila babas punya excitement kat Akademi.

Why?

So many things happened. But can't reveal anything. trust me, esok nya Diari aku rasa mesti jadik bualan korang. Today's Diari korang layan la dulu ok.

Apapon, aku Diari ari ni aku paling suka tengok Yazid nya personaliti sudah mula tonjol. Si pendiam yang nampak very the withdrawn da mula timbul personaliti. Tu yang aku cakap, dia da start bersuara. And kelakar dia sebenarnya.

Bab masa meka mula sebut abjad dalam kelas Cikgu Siti Hajar memang besh. Bebudak semua mula bersuara da. Nampaknya pembukaan minggu kedua, meka da lebih relaxed. Cuma tinggal sorang dua je cam Hafiz tuk tonjolkan personaliti. Lum warm up tuh! But one by one I'm sure they'll open up. Sometimes, some of them take just a little longer to open up.

Apapon, tengok balik Yazid last part... "Z!!!!" tuh. Aduh! Kelakar gak dia nih.


PS - Harmony bebudak tuk Menuju Puncak besh kat Diari tadi! And by the way jangan tanya aku minggu ni ada ke tak ek. Korang tengok je Konsert nanti!












Reactions:

17 comments:

first!:D i wonder ape lah yang best sangat nih....can't wait!

luvsushi...

dramaaaaa.. tari cint apun terciptaaaa... huahuahua. penghujung diari malam ni will give you a clue

wah...pas ni ko take over populariti vernon lah di kalangan fanclub.

matilahhhhhhhh


larrrriiiikkkkkk

oohh ada sesi luahan perasaan ek? Ala2 Amylea vs the girls dulu ke? Sape watak2nyer kali ni d boys or d girls..based on the sedutan mlm ni nampak mcm d boys jer yg buat drama..hmm..baru 2nd week dah ada drama..gud job every1 :P

Anyway can't wait for 2moro..

P/S: Rambut Kak Mah comellah mlm ni..Go Kak Mah Go! Menanah!

sesi luahan perasaan??? based on the sedutan mlm ni mcm dah boleh agak jer saper yang kena....if my guessing tu betul means student tu kena ubah la perangai dier....

Anyway tak sabar nak tunggu esok nyer diary....

SM : matilah ko tak abih nak batu api. aku dari dulu menyokong fc mana yang meminta bantuan. af2 - za8fc @ ksnm, af3 - mawi fc, marsha fc, af6 - stacy fc.
so tak timbul soal pe pon. ko je dalam diam merembes.

anon : heh! tunggu drama esok! bukan buat2 ok! it came on its on.

haiah.. esok da balik.. hmm da xleh tgk af.. mujur ade utube.. trimakasihh utubeeee@klubbkisss hahaa

PM nak buat Joe Lee Fan Club bleh tak? Joe Lee sebahagian dari AF juga wooo... ^ ^ thanks for diari af7 minggu kedua hari kedua..

Morning Joe, mcm sesuatu je aku rasa minggu ni...tak de penyingkiran lagi kot?..

Diary smlm dorang tgh hentam si Rini tu kan...oh well, hv to watch d diary la malam ni...

kalau ada joe lee fc, i nak jadi ahli pertama.
u done a great job Joe. tak ble imagine how hectic your life right now, ngan diary nya, dengan update kat blog nya. syabas joe.(SM jeles tu kot...haha jgn marah SM)
oh btw, yazid tu sangat lucu yer. lawak yaamat dengan muka yg blur2 sotong tu.

Joe..
sapela yg kna serang beramai rmai tuh..
kat @15 dah bekoyan koyan org meroyan kat si ARIL..over katanye..kesian tau budak tu..I suka tau tgk ARIL lam diari..pangai ARIL dah spai tahap nak kna carut ke blom ni JOE??

ak,

takder nak jeles lah. been there, done that. long time ago. huhuhu

There is something about Ida Nerina. THe calibre in herself are A class lesson and experience the student should grab. This is the type of teacher in this industry (malaysia)we should have. SHe really know what she's doing. Yelah, Malaysian artist byk yg tak pandai espress themselves in a performance....patutnya they learn from her...She's truly to herself and yet very professional and fun person...U can see that in the Amazing Race she joined.....

ala jangan la marah SM.
gurau2 jer..
u too done a great job.

done katanya. you've done it ke, you're done? matilah!

hahaha... sabar SM... (sambil pegang sepaduk Joe Lee FC kaler pink)