Wednesday, February 04, 2009

WTF???!!!

Here's a major WTF moment.

What the hell possessed me to buy a vintage YELLOW Levi's tadik. Heh... aduh... entah. Fashion sense aku skang merapu sikit. Aku ni sebab slalu tak suka colour, tuk trend terbaru, I'm starting to don more colours.

Takde la sampai tahap nak jadik mangsa fesyen nak horror kan diri rabun warna. Tapi I mean... I think these jeans will so add a little zest to my wardrobe. Problem is... I don't know when the hell am I going to wear them because they're so hard to match with anything.

Ah the dilemma of always starting your own trends.

Guess aku ni pantang tengok benda luarbiasa, at a bargain. Janji original ok. How do I know? Well if you know how to spot fake Levi's, you'll know that this is the real deal (walaupon warna dia scary sikit sampai tak dijual disini)


Damn that's bloody yellow!!!



Know how to differenciate between an original and a fake Levi's?




Also got a vintage Gap T in (olive?) green. Total cost for both? Roughly RM25. Amik ko!

I love the material for this tee


Hari ni lepak sakan. Hari semakin dekat aku akan sibuk tahap cipan. Ngan apa? Adalah... kang nak start aku bagik tau korang ek. Most of you can guess ada kaitan ngan musim yang akan tiba. Is that a clue enough?

Ok... nak tido. Tengahari esok ada PC tergenpar nak layan. Also ada something ngan Bob dan bebudak 6ixth Sense and also something with Sarimah. Tatau kalao sempat semua plan.. but at least I'll be busy...

Reactions:

5 comments:

Joe, u pakailah seluar striking yellow tu pegi kat pejabat digi...SURE diorang bagik ko million valued project...muahahhahaha....

dpt beli bundle ke? best gila. damn good bargains.

aleeya bundle is a dirty word for a lot of people but yes, i appreciate VINTAGE. huahuahua

bro,oyu're gonna look like banana for sure