Tuesday, February 03, 2009

Peronda

Yuhuuuuuuu!!! Finally hari ni aku spend a day.... well... more productively than staring at four walls. Nak ngadap skrip tak siap siap ni da tak larat. Nak rehatkan biji mata sat.

Apapon, gi lawat Zai jap, skali passing berita sikit kat kawan kat Cheras pasal kemalangan yang menimpa member baru baru nih.

Pas settle patutnya jumpa Aizat dan Liyana and mom for dinner... tapi tak sempat. Si Aizat pon ada hal sebab nak siap berlepas ke Australia katanya Jumaat nih. Makan hati! Argh!!! I so need a holiday already... far, far away from here.

So diversion sikit. Gi Rasta jumpa kak Vee sat (not Vanidah... Nur Alia la) Lepak, borak, and fiddled about with her laptop sat, before emergency call sat. When I went to answer the phone in a corner, tetiba perasan lak familiar faces. Suria and Ad were there too.

Apa lagik. Pastu borak sat... and then snappy la. Thanks Ad for being the cameraman.


Argh... pic gelap! Argh... muka minyak!


Merasalah kena laser Ad tuk bukak mata! Da aku sepet nak wat camna


Pas berejam lepak... way past midnight, lari ke Pelita. Jumpa Shuib sana dan skali joined by bebudak 6ixth Sense. Syed patut join tapi tak jadik.

Bumped into Anding and friend yang baru lepas shooting nearby and singgah Pelita nak melantak. Lama woo tak jumpa. Dengan kerelaan nan ado, dia menjadi model ala duta Pelita sat. Heh...

"Betul ek Pelita bayar aku endorse?"


So arini got it out of my system nak lepak. Aku tengah nak try reprogram my body to a new time schedule so can be more productive.

Which sadly means no more weird sessions at Pelita with my weirder friends. Take Ted for example si Ted yang nak quit smoking kononnya. Ado???!!!! Sebelah ubatan nak tolong berhenti rokok tu apa kalao bukan a pack of 20s? Merasalah propah je katanya.

Isn't it ironic.. don't you think...


Anyways... got back late but pleasantly to find my Heroes da abih download. Yes, season three continues with Volume IV : Fugitives yang ditayangkan siang tadik kat US. Merasalah tunggu berbulan kang nak tayang sini... tu pun paling cepat... tu pun melalui Astro je via Channel [V]. So here's to another twelve weeks of madness as I devote myself back to the series. Entah kali ni nak rajinkan diri wat recap ke tak.

Ok... gotta bugger off to watch it. Be posting soon...

Reactions:

0 comments: