Wednesday, January 21, 2009

Rocker Juga Manusia

Been blog hopping. Amboi memacam komen. Tapi yang aku tak paham tuh ada yang memang tak puas hati gila ngan Faizal Tahir.

Oh well... serious kalao da bagus apa la salahnya. Jangan main carut je adik adik sekalian. Kalao nak carut, biarlah pada yang sesuai. Bak kan lagu Meet Uncle Hussain "Tiada binatanggggggg.."

Oops silap. Anyway what I was saying was those who won semua da baguih, takyah la carot. Ni a sebab the music business sini cam nan ado. Benda remeh temeh pon nak ting tong. Da orang tu kalao deserving apa salahnya. Kecian Pejal tuh.

Hah... aku dedicate lagu ni pada meka yang kutuk Faizal Tahir. Ni kumpulan Indonesian bernama Seurieus. I love them tapi lagu ni memang besh.. dan kelakar. Tapi dengar ek mesej yang terselit.
Lagu ni bertajuk.... Rockers Juga Manusia.




By the way... korang dengar tak PAS tengah kecoh pasal konsert Rihanna akan datang. They're practically amounting it to something evil.

Well I have seen her in concert before, and I think the only thing evil is allowing kids to think that miming is singing... or worse still, have to put up with her real voice. Hancus ok...
Eh ok la.. nak kuar shopping barang sat. Saja je meroyan sat.

Reactions:

8 comments:

hehe..Candil rocks..diorang memang best. Faizal Tahir pun best :p

aku pon tak tau pasal la derang ni kecoh sgt bila faizal menang...itu belum lg dia sapu bersih siap ngan lagu terbaik! adehh...malaysians2x!!
camne laaa industry kita nak maju????

adat ler joe ... manusia tak pernah rasa bahgia ngan kemenangan orang lain. selalu manusia gembira ngan kekalahan orang lain. manusia terkadang penuh ngan PHD.

ekekeke
PHD memang sgt famous di sini okeh

bro, smalam ngk kelab pop yg u masuk..
ehe, gosip-gosip terusan ya donk
ehehehe

hi Joe..pas ajl...I tgk rmai yg send msg ke cenel @15..rata2 x suka FT menang bes pefomen..dorg ckp..Stacy ptut dpt..ntah2 yg dok kutuk FT tuh..fanatik stacy kotttt

aleeya : sayang dengar candil dan ezzy da kuar seurieus...

fazzy : ramai langau yang cakap tuh nih tak hakikat beli album pon tak download pree jer keja.

Santubung : tu la pasal

Nad : matilah ko... huahuahua

mulutpuaka : aku pun fan stacy, but jangan samakan semua fan stacy. yang bising tuh yang ting tong jer.

ala yg bising kt @15 tu bebudak sekola yg minat AF la tu. hahaha!

eh..ada jugak i tgk..nama2 mcm Ryans n susunatur..n sape lgla..yg i rs org kuat stacy fc or ahli aktif yg meroyan mlm tuh kat @15...ada lg..bryanadam..xkan dorg ni ting tong kot..bg I..Stacy superb mlm tuh..tp..Faizal Tahir Unik n superb..sbb tu dia menang bes pefomen..stuju x JOE???