Sunday, January 25, 2009

Kong Hee Fatt Choy!!!

Just abih makan-makan. Akak aku balik from Jakarta so meriah. Yeah yeah!!!

Esok da nak raya!!!! Aku suka!!!

A million thanks to everyone yang SMS/message aku wishing me. Sorry kalao tak mampu balas semua.

My blog ni kang kembali normal dalam sehari dua nih. Sebab sibuk bersawang lak takde cita kan berapa hari ni... but biasalah time nak raya semangat tuk benda lain.

Heh.... sampai mesej tak perlu pon. aku hanya mampu baca, senyum dan delete je.

Cepat sapa nak cuci rambut, basuh pinggan dan sapu sampah! Cepat buat sebelom tengah malam. Kalao tak, 24 jam kang tunggu. Suwey tau raya pertama wat benda benda camtuh sebab ibarat buang ong korang.

Eh ok la... nak gi lepak ngan kengkawan. Take care! Hugs to all of you... and Kong Hee Fatt Choy, Gong Xi Fa Cai etc.

Reactions: