Tuesday, January 20, 2009

Hip

Aduh. Tengah dilema nih. Bukan dilema per pon... just about what day me going to Johor.

Saja je plan impulsive nak gi sana, lepak ngan kengkawan (Red, awas ko aku mai menyerang) skali nak layan audition Akademi Fantasia lak kat JB, and also kalao kesempatan, doing some last minute Chinese New Year shopping.

Dilema aku nih nak gih hari per. Aku memang nak baik Saturday, lewat pon takpe. Tapi nak gi ni... nak leave esok malam ke, Thursday ke Friday...

Berapa hari ni pon tak de benda sangat da kat KL ni. Aku rasa nak gerak secepat mungkin nak balik before the holiday rush, sebab semua weekend je mesti balik kampung.

Oh whatever. Hari ni gi one round kat IKEA nak belikan barang persiapan rumah. Ada la beli sikit sikit. Tuh pun tak lengkap... ermmm.....

But the roads were seriously jammed. Damn.. da start da. Dari Sunway ke Damansara took me over two hours. Amik ko!

Oh by the way ni some pics recording rancangan Hip TV tuk TV9. Yeap, aku antara molot puaka yang memberikan pendapat (read 'carutan') dalam show tuh. Topik aku mengenai artis dan suntikan.


Ni at Borneo Rainforest... lebih kurang tu nama tempat kat Sunway depan hotel


Persiapan mampan


Ayau, antara geng molot poaka. Heh... ampun Ayau!!!


Aduh... moka skema jerk. Eh ok la.. more kang.

Reactions:

0 comments: