Saturday, December 27, 2008

Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat (Felda Taib Andak Part 1)

Since da dapat peluang berehat berapa hari nih, kepeningan berterusan lak ngan kena ke Kulai tuk persandingan Mawi dan Ekin belah laki lak.

Since semalam dapat meeting yang membuahkan hasil tuk one or two projects yang God willing akan membuahkan hasil, can do it happily, having been rested enough.


Ah... how the sky looks so much bluer when you in the mood


Will get straight to the necessary details and post the extras later.
Aku lepas KL about noon. Thanks to some unexplainable traffic situation, sampai Senai where staying dalam 6 petang. At least my room at the Sofitel Palm Resort was on the ground floor, and my balcony siap berdepan ngan pool. Good room views always make things better.

Cuci mata katanya


Dapat rehat for about half hour je da on the go nak attend the Gempak Rewang. Kumpul ngan kengkawan semua to leave by bus. Ye lah... anticipated da jalan sesak nak masuk Taib Andak, so this was the easier way. Dalam kami nak berlepas, Mawi dan Ekin lak sampai balik resort where they were staying too. Meka baru balik dari sana after rehearsal of the night's events.

The newlyweds




After a long journey, and siap tukar dari bas ke 'feeder' van to bring us to the venue (jalan kecik so kena naik smaller transport), we finally arrived.

Doesn't sound like much of a welcome... read between the lines


Stage yang simple


Cam Gempak Desa da, jadi tapak konsert percuma


At most I think there were about five thousand people. Tapi dalam a small area, seriously scary siot.

Of course the happy couple joined us later.

Alamak... blur lak pic ni


Yang perform malam tadi, Nadia, Toi, Zila, trio dari Raja Lawak, Faizal, Yazer, 3G, Farah and of course the highlight of the night for me was Zahid, yang kemudiannya joined by Nita.

The other happy couple. Juara Akademi Fantasia seterusnya yang akan nikah? (aku doa tuk ko baby bro)



Nadia tengah pose, and joined by Farah



Aein skali ngan Zila


Rock steady!


Botak bagik side profile ni ngapa... heh!


Tuh jer pics aku snap. Malas sikit amik pics tadik sebab a little bit uncomfortable. Oh well...

Esok another full day. Aku snappy pics sebanyak mungkin. Ok la.. nak rehat. It's been a long day.

Reactions:

1 comments:

wow~
nmpk sgt ke'pendek'kan zahid bila bersama nita..
tp murah rezeki tu dpt pakwe lebih rendah..
kan bro?