Sunday, December 21, 2008

Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 3 (Selepas akad nikah)

Here's part three of my photo series. Yang ni termasuk pics of honeymoon suite Mawi dan Ekin duduk yang berada dalam hotel sama aku menginap, iaitu di Grand Paragon Hotel.

Again, SILA INGAT! I allow people to save these pictures, but I DON"T ALLOW for people to republish this elsewhere. Kalao nak letak kat blog ke website lain, YOU MUST link AND credit http://www.klubbkidd.com
Jangan nak untung ngan gambar-gambar aku. Also a warning pada website atau blog yang suka mencuri gambar orang lain, anda tak dibenarkan crop pic aku because the image copyright belongs to me, and aku simpan all the originals, so if you think I can't prove these images belong to me, jangan terkejut aku amik tindakan.

Also, sebab banyak sangat pics, dan tuk senangkan loading, buat sementara, aku letak only one entry per page. Lagik cepat sikit la loading... but tuk senangkan korang to view the previous related entry, aku akan link it in each posting.

Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 1 (Hantaran)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 2 (Debaran upacara akad nikah)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 3 (Selepas akad nikah)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 4 (Resepsi di Stadium Tertutup Johor Bahru)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 5 (Resepsi di rumah Ekin)





































































Reactions:

9 comments:

wajah mawi nampal bersih dan happy.. tenang pulak hati melihatnya. walaupun selama ni menyampah giler dekat mawi tapi dalam hati mendoakan supaya mereka bahagia selama-lamanya.

Yeah, seronok sgt tgk muka mawi. Mcm suci bersih gitu. Tak lah menyampah kat mawi tapi mcm best je tgk. Awww. Thanks for the picts sis! ( :

sayang tak dapat lihat mawi benar benar peluk ina atas segala kebaikan hati dan sayang dia curah ketika mawi susah..kenapa kesenangan mawi ekin yang kebas..salah ke ina jika tuntut hak dia atas curahan kasih sayang ina..bibir terjuih ekin dapat pikat mawi yang mudah lentok cair diulit seksi wanita..sian tengok mate mawi yang sedih tap terucap menyesal kahwin ekin yang pura pura sayang mak mawi tapi dah siap dia bomoh mak mawi mati cepat sebab tengok dah cam sakit tak macam time ina jage mak mawi dulu..bertaubatlah ekin..ingat mawi tu bukan gula gula buat kau ..dunia kau selamat akhirat tak.Mawi all the best in life

nape perlu menfitnah orang jika tak tau sahih atau tidak ceritanya... baik sangat ker budi pekerti orang yang menfitnah tu?

dah jodoh mawi dgn ekin.. trima je la..

bro~
xnak ke cite kat kitorg apa yg mawi penah bgtau u kat mauritius dulu?
hehe~

sabar je la. da masjid didirikan. apapon kita doakan kebahagiaan pengantin jer l walaoperponnnn...

sangka baik je...

and lina.. no la... P&C

aku bkn la fan mawi or ekin tp aku rase mawi ngan ekin mcm ade chemistry..seswai..tp nape la still ade yg nak bkk citer2 lama..dorang pun dh selamat dinikahkan..aperpn thx to klubbkidd for all these wonderful pics!

oo, mesti rahsia besar ni kan?
bro~ nnt tlg smpikan slm kat mawi n ekin ye!!
sis faz gak.. rindunya kat dia..

:)