Sunday, December 21, 2008

Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 4 (Resepsi di Stadium Tertutup Johor Bahru)

Here's part three of my photo series. Ni dari majlis resepsi di Stadium Tertutup Johor Bahru malam tadi. Bahagian kelima lambat sikit, petang ni, so will post as soon as possible.

Hah.. ni nak royan sikit. Yang jadik pengacara malam tuh, mamat Singaporean sorang ni. Ya ampun! BINGIT!!!! Cam funfair lak perangai menjerit, melalak dan megilai dia nih. Kang kata rupa da cam Shrek atas pentas tuh kang marah lak. Aku rasa if anything, mamat ni la yang cacatkan majlis semalam. Ko hengat ko star????!!! Nih hah aku bagik ko publisiti murahan sikit.




Ada one more part to this wedding series for now. And which will be the lunch kat rumah family Ekin tengahari nih. Aku akan gi sebab Mawi da jemput, on the way back to KL. Kang aku update ek. Now on to the pics.

Again, SILA INGAT! I allow people to save these pictures, but I DON"T ALLOW for people to republish this elsewhere. Kalao nak letak kat blog ke website lain, YOU MUST link AND credit http://www.klubbkidd.com
Jangan nak untung ngan gambar-gambar aku. Also a warning pada website atau blog yang suka mencuri gambar orang lain, anda tak dibenarkan crop pic aku because the image copyright belongs to me, and aku simpan all the originals, so if you think I can't prove these images belong to me, jangan terkejut aku amik tindakan.

Here are the links to the whole series kalao korang missed it.

Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 1 (Hantaran)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 2 (Debaran upacara akad nikah)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 3 (Selepas akad nikah)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 4 (Resepsi di Stadium Tertutup Johor Bahru)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 5 (Resepsi di rumah Ekin)


PS - Pic last tuh of kengkawan media dan Mawi and Ekin sapa dapat spot aku?


























































































Reactions:

13 comments:

haha aku dpt spot ko ... blkg mawi & ekin tu hehe .... anyway nice pic ... cantik ler pelamin & susun atur frame2 gbr mawi tu

tul tuh..siap nyelit tgh2 mawi n ekin lagi..he..he...tapi mmg cun aaa baju akad nikah ekin..cantik sangatt..isyh berapa ribu ler baju tuh yer..tingin eden nak pakai..he..he..

cantik2 gambar sma...thanks r dpt gak aku tgk gambar diorang...

cantik2 gambar sma...thanks r dpt gak aku tgk gambar diorang...

i rasa pic u tak bape cantik la composition. no offend. try to improve more. mawi and ekin nampak weird in ur pic

yeahh..you belakang mawi & ekin. tp ngapa baju kawin diaorang yg malam ni mcm kureng sikit.. lawa lagi baju nikah.

bro~
apsal menyelit kat tgh2 tu? hehe~
u looks cute than mawi..

:)

pandai korang carik aku ek.. tahniah!

and to Anonymous. photography is not even a hobby or interest.

aku amik pics candid to capture the moment. tuh jer...

asalkan ada yang see things as i see them da. :-)

thanks for the comment though.

i tak minat pon couple ni..but then i knal nas andhika;nas great idea yg buat plamin couple ni..jd i teruja sgt nak tgk plamin yg dia perform..as i know b4 dia mmg prefer red utk plamin mana2 pon.yg i tgk..plamin dia yg couple ni nmpk paling gah dr sblum ni..yerlah..bape puluh kilo abihs nih..yg i paling impressd kat tmpat potong kek..roses tand with hangin diamond..congratulation to nas great idea!!awesome work n tq to klubkidd

cantik..aku suka design pelamin ni dan warnanya memang bertepatan! mmg lain dari yg lain. credit pada tuan yg buat pelamin tu..superb

POYO JER KATE ISLAMIK LAH, BINI DIA TU YG BAIK..KONON!!TUH, YG GAMBAR LAGA DADA TU APEKENDA NYER?!LAGA DAHI DAN HAMPIR LAGA PIPI TUH APE?!SENGAL!AKU DOAKAN KOME NIH KEKAL LAH..TAPI SAMPAI BILA??AKU PON TAK TAU..HANYA ALLAH YG MAHA MENGETAHUI..

p/s: aku benci manusia hipokrit

assalamualaikum...I love all your pic. Thank you. Walaupun kurang suka pada ekin tapi on this grand event she looks nice...mawi pulak nampak happy and...really in love.
Moga mereka bahagia selamanya dan mengenepikan anggapan sebhgn manusia yang mengatakan jodoh mereka xpanjang...

cilok sekeping gambar utk blog saya...harap benarkan. kalau x benarkan, maklum kpd sy ya. TQ