Sunday, December 21, 2008

Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 2 (Debaran upacara akad nikah)

Here's part two of my photo series.

Again, SILA INGAT! I allow people to save these pictures, but I DON"T ALLOW for people to republish this elsewhere. Kalao nak letak kat blog ke website lain, YOU MUST link AND credit http://www.klubbkidd.com
Jangan nak untung ngan gambar-gambar aku. Also a warning pada website atau blog yang suka mencuri gambar orang lain, anda tak dibenarkan crop pic aku because the image copyright belongs to me, and aku simpan all the originals, so if you think I can't prove these images belong to me, jangan terkejut aku amik tindakan.

Also, sebab banyak sangat pics, dan tuk senangkan loading, buat sementara, aku letak only one entry per page. Lagik cepat sikit la loading... but tuk senangkan korang to view the previous related entry, akan akan link it n each posting.

Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 1 (Hantaran)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 2 (Debaran upacara akad nikah)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 3 (Selepas akad nikah)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 4 (Resepsi di Stadium Tertutup Johor Bahru)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 5 (Resepsi di rumah Ekin)





















































































































Reactions:

8 comments:

hait.. salam ziarah.. ermm mawi dah cukup smart dah.. tapi naper tak pakai baju melayu teluk belanga eh?? kurang sikit percen ke'smart'an beliau dr mata saya.. huhuhuh

mawi seri n hensem ader aura islamik muka dah maturetapi bini ya allah dari muka mak ekin till ekin nampak sangat nak kaut harta kuat bomoh..apela nasib mawi ..lepas ekin bomoh bapak mawi meninggal tup tup ekin terus lekat pada mawi..sebab tu bapak mawi tak restu till mawi mimpi je bapak dia mase nak kawin ekin witch tuh

haishh..tak baik kite buruk sangka kat orang len...tu dah dikire fitnah taw...btw kalau ko berani sgt ko xkan berselindung dengan identity anonymous tu...haish..

apapun mawi dgn ekin dah kawen dah.. apa kita katapun mawi takkan ceraikan ekin.. doa je la moga bahagia slalu.. dpt anak2 yg comel..

pasal ekin tu main bomoh2, terpulang la.. kalu btul, i think mawi is not so stupid like that.. mawi kan kuat agamanya..

ehem.... cam nak panas je komen2 korang. huahuahua

kita sepatutnya mendoakan kebahgiaan mereka. jgn asyik nak kutuk org nanti terbalik kat diri sendiri ..hah apa nak kata. tak baik runtuhkan masjid. dah jodoh. aku ni bukan peminat mereka tapi bila tengok mereka cam ada keserasian plak. semuga mawi ekin bahagia ke akhir hayat. aminnnn.....

i think not about fan mawi tuh berani atau tak dedah identiti tapi whether ekin if gi court pun sure tak berani ngaku punye gi bomoh tangkap jerung besaw2..regret aa mak mawi asal xpakai LV ke beg gucci ke brg kemas pun xde..baju ya ado..mawi patut jage mak die lepas xbalas jase si ina tuh...if tgk muke ekin biase je naik takot pun ade tgk bedak 8 inci tuh xde seri satu natural pun xde.Tul gak la juz in blogger site cam ni je we as fan len see tru beyond restriction bout our star ye tak..duit kite kasi what?buy album afundi lagik..but end up beli beg mahal kat ekin..undi beli paper ok..BH 4 upgrade rating mawi bile dpt payment show..lastly pilih bini ya adoi..hampeh..so frustration tu kite nak campak mane..mawi dgr ke tak cerai ke tak dont care cam sms gak leh lepas perasaan nasib ader blogger smart sincere cam klubbkidd leh gak we all as fan see real pics tht can say million words tuh..mawi disayangi ramai so public concern much bout him more than pak lah tu..Ekin punye beg mahal twin die ain pun branded gak mak die pun ya ampun ..income dr mane..tok siti pun kene pakai duit DK nak beli ..sure la Mawi sponsor &ex vip dulu..entahlah komen juz komen pikir kene gak so tht wang fan labur worth it..talent with no fan =dustbin celebs jew

pesal gambo mawi ngan family dia x byk...asyik gambo fmly ekin je yg lebh. Tgk wajah mak mawi rasa kesian lak...nampak tak sihat. Bak kata ina...jaga mak 3x. Teringat kat mak aku lak...sayang mak.