Saturday, December 20, 2008

Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 1 (Hantaran)

So this morning started seriously early. Ngan tak cukup tidur, we all set for the Masjid Sultan Abu Bakar. Berdebar gak, cam lak aku yang nak nikah.

A couple of hours after we got there, it was done.

Tepat 11.40 pagi, Asmawi Ani, 27, dan Nora’Ashikin Rahmat, 29, dengan hanya sekali lafaz dan mas kahwin RM22.50, Ekin sah menjadi milik Mawi.

Emo lak saat tuh, but am happy plus kind of sad, for a variety of reasons. Kept busy nak make sure had enough for my story, selain dari snap pics all over.

Aku takde pics dalam masjid sebab I wasn't in (won't even go into that drama anymore), and besides banyak lagik pics ketika akad nikah all over the papers and the Internet. So aku akan bahagikan several entries over the wedding to share a lot, and I mean a lot of photos.

Most of it, will be on the progress of the day, tapi majority will be those little details as well as behind the scenes.

Tanak tulis pepanjang, apart from the fact that I thought that there was little necessity for the pageantry. A nice simple wedding would be nice, but overdoing is... well, sometimes less is more.

Ok.. enough yapping. There are A LOT of pictures, so let's get a move on it. So sesiapa yang line slow, mintak maap kalao pics sangkut ke apa ok. Korang reload and just hope for the best.

SILA INGAT! I allow people to save these pictures, but I DON"T ALLOW for people to republish this elsewhere. Kalao nak letak kat blog ke website lain, YOU MUST link AND credit http://www.klubbkidd.com
Jangan nak untung ngan gambar-gambar aku. Also a warning pada website atau blog yang suka mencuri gambar orang lain, anda tak dibenarkan crop pic aku because the image copyright belongs to me, and aku simpan all the originals, so if you think I can't prove these images belong to me, jangan terkejut aku amik tindakan.

Other than that... enjoy...

Here's the list of links to all the photo entries.
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 1 (Hantaran)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 2 (Debaran upacara akad nikah)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 3 (Selepas akad nikah)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 4 (Resepsi di Stadium Tertutup Johor Bahru)
Perkahwinan Asmawi Ani dan Nora'Asikin Rahmat - Part 5 (Resepsi di rumah Ekin)













































Reactions:

6 comments:

hait.. saya nak pinjam satu gambo ok.. nak tempek kat my blog.. si kasut yg bagi kat mawi tuh.. nanti saya link balik ke page kamu.. tq...

bro..
thanx for the pic..
lagi jelas tgk hantaran di sini..
better than dalam tv, x nmpk sgt..

fuyyoo!! ekin bg hp kat mawi..
mahal lg tu..

:)

This comment has been removed by the author.

hope you guys like it walaopon aku snap main2 je... bukan pandai pon bab photography nih