Sunday, December 28, 2008

Maafkan kami




Maafkan kami... maafkan kami... maafkan kami.. ma-af kan... kamiiiiiiii....

Matilah... motif? Well actually citanya camnih.

Aku balik dari Taib Andak je, nak edit and upload pics, tersedar lak camera aku hilang. Damn...!! Stress sikit. Then tersedar dalam cari camera, that my new Nike aku beli pon missing.

Pikir punya pikir, yakin tercicir dalam bas yang di chartered oleh Maestro masa nak balik. Sebab aku yakin bak skali. My new shoes? Definitely in the bus sebab I shoved them in the upper compartment and definitely lupa nak bawak turun.

To cut a long story short - my cam was found by friends - in Felda Taib Andak. Matilah sebelom kami berlepas tuh kat dewan makan masa lepak lepak tuh, apparently it was found next to where my bag was... mmm.. yakin sangat aku letak dalam beg.

Oh whatever. Thanks Yanie, JD and especially Echa for rescuing my camera.

Kasut aku tak pasti lagik selamat.

Tengah upload semua pics nih. Tunggu ek.

Reactions:

0 comments: