Sunday, December 14, 2008

Erm...

Just got back from open house Syarol tadik. Wat makan-makan sebab birthday dia nak datang, and also nak celebrate housemate dia nya harijadi skali.

Aku semalam malas skali sebenarnya nak keluar. Jarang dok rumah, skali skala nak bertapa. Konsep nak bertapa... tapi that thing called a cellphone asik berdering.

Too tired to go for Saida's birthday party. Thanks korang kerana ingat nak invite aku. Terharu.. but sorry ler tak dapat gi. Serious tired pas Muzik-Muzik semalam, especially pas kena rasuk nak tulis the last entry. Apapon, Saida, happy birthday hot mama!!!

Petang lak Sarimah ajak gi Gardens where she wanted to catch a movie with her brother, and then again ajak karaoke.

Aku da janji Syarol I would try to make it, so didn't want to go back on my word. Skali ngan Syuib dan Bob aku gerak ke hujung dunia kat Taman Puncak Jalil. Ok so melampau la cakap cam jauh... but seriously felt like another country da.

Lepak there until the wee hours of the morning.

Dalam lepak rumah bujang ni, tak malu sampai orang da balik pon pacak sana, perasan lak kreaticviti orang bujan bab hias rumah.




Tuh dia. Takde benda nak ikat the curtains, a soft toy pun jadik lak katanya.

Matilah dalam keadaan terdesak, mainan pon multitasking ek.

Anyway, it was relaxing and a good quiet way to spend a Saturday night, I suppose. Thanks Syarol for the invite... oh by the way... aku kalao perasan the curtains, si Bob lak perasan ada hadiah di menang si Joe, housemate Syarol for his karaoke attempts.



Tuh dia... Anugerah Juara Lagu nan ado.. tu pun jadik la katanya. Sabar je la Bob.

Eh ok la.. aku nak tido. Malam kang nak try atasi kemalasan untuk tepati beberapa janji nak jumpa beberapa kengkawan, including bebudak kat Stacy Frenz for their invite nak celebrate kelayakan Stacy tuk Anugerah Juara Lagu.

Night... erm.. morning.. people...

Reactions:

0 comments: