Wednesday, December 24, 2008

Christmas... erm... blues? Or seeing red?

Obviously korang kalao masuk mesti da perasan rumah aku ni da dihias ikut tema for Christmas kan?

Amik ko.. rumah sebenar takde pon main hias-hias. Blog lak overdose sampai bersalji katanya. Heh... sini senang nak kemaskan, dan rajin lagik aku nak layan. Matilah....

Ok just nak clear off a few a pic I had. Went to Tan Chong, the dealers for Nissan atas urusan nak check keta akak aku arituh. Saw the ad for their latest model. Matilah copywriter dia aku sujud actually managed to pull this one off.




Yawn... managed to do last minute Christmas shopping sikit. Matilah Mid Valley! Sesak nak mampus. Thank goodness aku tak banyak beli belah tahun ni, and got the necessary out of the way da.

I have to say the sales this year were pretty good compared to tahun tahun yang lepas. Walaupun ada benda aku nak tetap cekik darah in the name of Christmas. Damn capitalist oinkers!



Pas settled everything, picked up my sis, and we had our family reunion. Nothing lavish, just immediate family ngan orang tua jerk.

Went to a nice place in town jerk... I hate the way they renovate these old buildings and make them horribly gaudy and yucky when the actual architectural structure da cantik, meka refurbish sikit jerk.



Peaceful Christmas eve this year... esok aku nak cuti sehari dari berblogging Hope you guys have a good one and be safe.

Reactions:

0 comments: