Wednesday, November 26, 2008

Stress!!!!

Sebenarnya malas sangat nak update blog nih. Bukan pe... tension sangat. Yes, people, it's that time of the month again where I have the blues and depression just washes over me for no reason.

Hormonal imbalance tol aku ni.

Semalam memang depressed nak mampos, very gloom and doom. I supposed it was a combination of everything, from the weather, to the traffic chaos to my personal issues.

Tapi sempat gak smalam ada comic relief masa time lepak ngan Faz, Juan dan Jue. Ada lah nak ke meeting potential endorser for Faz gituh. Sapa takleh sebut. Nanti jer kang confirm baru leh cita.

Anyway... masa caught in the jam nih, Faz perasan nih. Sempat gelak sat. Perasan tak keta belah kiri tuh? Kesian kain makcik tuh sangkut.




Today wasn't any better. Siang nak gi ada kerja sikit pun leh accident sikit. Minor je, tapi enough tuk sakitkan hati ler.

That and several other episodes yang memang try my patience gila babs punya.

Won't go on.

The ok part of the day was the actual work itself for today which was doing some interviewing, centred around one of my favourite singers masa kecik dulu, Francissca Peter.

Memang best la lepak nak interview ngan Fran. Dia ngan adik dia Bibiana memang molot leh tune skali ngan aku. There was just endless stuff to talk about. Or maybe I ranted on and on... but either way, I'd never formally introduced myself to her, so kira sesi perkenalan gak la.

Bibiana and Fran - adorable sisters


We wrapped everything by about 5pm. Phew... letih siot dari pagi.

Still pala berat smacam so decided to lepak 1 Utama sat ngan Juan nak de-stress. Saja je lepak Starbucks jap, serempak with Zizi Suria FM dan member. Borak ler sat (more like ngumpat)

And then just walked around. Interesting pics of the day (menarik ke??)

Nama yang unik - me like!


Hah... call me ignorant, but tak penah tengok sotong besau dari itik dan ayam da memang supersized.


Calling it an early night. Tons of work to sift through, and mood still down. Things will be back to normal soon... I hope.


PS - Just finished watching episode 10 of Heroes. Damn!!! Things getting more interesting by the episode.

Reactions:

1 comments:

aha dats me! ramadhan razid~ from o.u