Wednesday, November 12, 2008

A bimbo post - of Ashraf, Bunga, a private jet and a Rolls Royce

Yes, this is what I call a bimbo post. Sebab tak larat, nak abihkan keja punya pasal, this entry will be more pictorial than anything else.

Tadik gi the Sultan Abdul Aziz Shah airport di Subang. Da lama gila tak jejak sini, ever since it became the former international airport. Skang tak tak kelas gituh jadik hub tuk Berjaya Air and Firefly jerk.

Tujuannya nak catch Ashraf Sinclair and his new wife, Bunga Citra Lestari sampai kembali ke Malaysia ever since they tied the knot kat Jakarta recently tuh.

Khabarnya naik jet peribadi, sampai kecoh orang speku celah mana leh afford private jet tuh. Kisahnya, bapak pada kawan Bunga ni, pemilik Lion Air, yang pinjamkan private jet tuh bagik senangkan meka kembali ke KL tuk persiapan persandingan di sini.

We were told to wait by 1.3opm. Konon kol 2 sampai. Ado???? Nan ado katanya.... kisahnya meka waktu Malaysia 2 lebih baru lepas dari Jakarta. Why? Because Ashraf tak perasan kat passport ke visa dia da expire on 8 November. Thus an hour delay, pujuk sana sini, dapat ler pelepasan pas a speeded up process to allow for his return here.

Meanwhile back in Subang, kengkawan media melangut ler menunggu cam orang gila. Layan je makan minum, dan pemandangan yang ado (ado ye bukan ada sebab airport tengah renovation) as well as catch up on gossip and latest info pasal the business.


The only view we had - the helicopter hangars belonging to pihak Maritim dan Eurocopter



Bosan sangat sampai tu pun kira menarik bagi kengkawan


Lepas hampir tiga jam lebih, at 4.45pm. Seronok gak jumpa Ashraf... but especially Bunga cause the last I saw her was Anugerah Planet Muzik ages ago. Dia ni ok la... kira pala dia leh layan, so I like her walaupun tak begitu rapat (leh gurau kasar tuh kira ok la)

So anyway, they revealed mostly details we had already found out, how the reception there was, and bagaimana persandingan sini kang (malam pertama on Friday for friends and Sabtu tuk family) ngan konsep from English wedding to traditional.

More of a point of interest though, tatau siapa teman artis dari Indonesia yang akan hadirkan diri kang. Tapi dengar cita konon patutnya Afgan ada. Considering Isnin ni ada Press showcase dia, maybe kot (ramai la bodek invite pasnih)

Eh... on to the bimbo posting of the pics. By the way, Ashraf and Bunga were accompanied by friends like Sazzy and hubby Naz, Syed Azmir and others. Ko hengat aku Immigration nak check satu satu sapa on board. Lotih den...

Eh da sampai...


Cak!!! Haluuuuuu!!!


The much talked about private jet... pinjam pun pinjam la.. ko ado???


Alang-alang... pose sat na?


Panggil kengkawan...


Yeahhhhh!!!


Bunga au naturel (love the matching t-shirts)



The newly married couple...



Sazzy and Nazril take one for the album


Meka whisked off in a Rolls Royce. The same yang they will arrive in ketika persandingan



So that was it. Don't think going for the persanding. Firstly cause I know it's going to be a circus. Sebab sini. every Thong, Dev and Harith mesti nak gi punya. And I hear Indonesian Press coming down (poning siot... meka ni erm... let's just say meka ni tak se-polite Malaysian Press) so turn off sikit lagik.

Plus I rather stick to my plans to go Johor (and maybe Singapore - no Batam lah). See how la. Kalau ada changes, though I doubt. Apapon sempat congratulate the newlyweds da, so ok la tuh.

Rushed to Pavilion to meet Faz jap. The kejap ended taking up two and a half #$^&* hours dari Subang ke sana. Cam kesial. Dengan hujan, rush hour bagai... satu federal highway cam parking lot tak gerak gerak.

Got some stuff settled, and settled to go home padahal plan patut join dinner kat The Curve for dinner and supper gituh. Pening siot... and letih. Plus have to touch up the script. Extended the submission to tomorrow morning. Ni nak keep my eyes open nak abihkan. Settle je, email and proses hibernasi akan bermula...

Till then...

Reactions:

0 comments: