Monday, November 17, 2008

Back...

Sampai KL about 10 in the morning after a slow drive back.

Patutnya ada press conference at 11am for the Ashraf Sinclair and Bunga Citra Lestari wedding ruckus. Malas nak gi.

Then ada lak showcase Afgan at 3pm. Tapi tup tup tengok aku tertido keletihan (vacations can be so tiring) and just got up, pas tido sehari suntuk.

So just updating my blog sebelom sambung tido again. Meeting esok lak. Aduh...

Saja nak update, since da bagitau sapa my host, ni keta idaman aku, milik Tunku. Makan hati!!!

It's a Hummer H2 ( (kalau ikut specs I want a 2009 Hummer H3x - but even the H2 pun da more than enough). Ok, so it's a gas guzzler.... but my second dream car right now is a hybrid Prius yang khabarnya akan launch in Malaysia next year. Doubt I'd be able to afford it even by then though... dapat pelok Hummer tu cam orang tak betol pun jadik la...






So now it's back to reality and back to work! Time to put my nose back on the grindstone.

Reactions:

0 comments: