Thursday, October 16, 2008

Yum!

Tadik lepak dapat apa aku da lama idamkan! Thank you Bob!

First time aku makan kek lapis Sarawak was a few years ago. Masa tu Bob bak balik kek lapis I think aunties dia buat or something.

Da la cantik gila, sodap lak tuh!

Smalam, Bob finally pass yang dia bak balik kali ni. Heh... pas kena puas kena hamun ngan aku kan. Sebab last time dia bak, asik sibuk nak passing tak sempat sampai benda tu basi ke rosak ke haper. Merasalah waste of kek lapis kena maki ngan aku.

Kali ni, dia bagi one tupperware (tupperware ke... plastik biasa je ok) full. Ada la lima patterns or so punya.

Cantik tak?




Ok la. Nak tido. Esok nak jemput Stan. Pastu nak help out kenduri kesyukuran Faz. Then belah malam open house Haziq lak. Sabtu pun banyak. Nak ke rumah Iqram, and also Saida. More pics coming for sure.

Reactions:

5 comments:

Bestnye kek..weh lupe aku tak tinggal seketul..ngeh2..

Sarol

nak ikut?jom! bab kek lapis tu ada sikit lagik. sodap. tapi cam tak sanggup makan sebab cantik *walaupun da nak abih*

WAH SODAPNYA KEK ITEW.....CANTEK PLAK TU...