Saturday, October 11, 2008

What do I put as the title of this post

Knowing this is going to be the last relaxed weekend in a while, sleep in lah today. Yerlah, da la malam smalam tak cukup tido.

Later, much later in the night, nak head gi rumah terbuka Nadia. Takde geng sebab ramai yang AWOL, so konsep gi sorang. On the way pick up member temankan, and then redah cari tempat.

Sampai ada ler berapa orang tinggal like Riz, Alif, Yana, Ika... most had left already, which wasn't so bad cause more relaxed atmosphere.

Konsep malas amik pic ye, tunggu je. Ada banyak lagik open house. Tu pun miss Saida and hubby sebab da balik da, but dia da invite pon tuk open house dia kang. Yeah yeah! Lama tak catch up kan, nok?


Garangnya mata, Yana oi! Heh! Kalah Ika!


The gracious and cutesy hostess!


Saw ada moka toya sial #$%^&* yang ada maa kat open house tuh. Eew! Refuse to salam orang tu. Stakat flash this massive plastic smile that went "f**k you, you're a b*tch and I want nothing to do with you look". Merasalah kan bila aku wat muka plastik memang ketara ngan niat nak send a mesage across.
Apa dia? Sibuk nak siapkan wedding orang sebab nak lagik duit? Owh.. wedding sendiri tak jadik ke? Andartu la tajuk album nya. Oops!

Dasar betina poaka. Eh.. meroyan lak.. heh! Sorry. Moving on (ada la yang bak mulot pass mesej ni pasni.. silakan... tukang sampai pun dua kali lima)

Pas settle, gerak ke Pelita. Picked up Adi later sekali sebab dia takde transport, and joined Faz and Jue. Merasalah semua sibuk open house je keja. Camtuh la for another week or two. Packed ngan tuh je.

Ni ke open house ke balik dari office ni Faz (matilah aku pasni mencarut!)

Yawn! Esok another early day walaupun Sunday katanya. Butt lazy, but ok gak ada aktiviti dari membuta je. Just thinking of next week pun aku da letih da. Aiyo.. penuh jadual.

Later...

Reactions: