Wednesday, October 08, 2008

Pooped...

Smalam ada meeting sana sini, then followed by singgah opis lama nak wat claim and check on post Raya event (oh damn so many things coming up) and then singgah ke set Pisau Cukur sat.

Jumpa Faz yang ditemani Jue je. So now I know apart from Maya Karin, who still looks every bit a hot mama, there's also Aaron Aziz, Rahim Razali and Liyana Jasmay... erm.. ada lagik but aku pun tak lama kat set tu. Iyolah, kita kan tak kena mengena so uncomfortable la.

Lepak SS2 and finally Pelita. Me too tired honestly to post anything. But esok je la... lazy spell takde. Just tired streak...

Reactions:

2 comments:

wokey...
tggu lagi for the next update..

wokey...
tggu lagi for the next update..