Wednesday, October 15, 2008

Malaysia's Next Top Baby Model

Smalam gi lawat new parents Ayien and Dilla. First time dapat tengok baby meka yang like a few days old. Merasalah comel gila!!!! Tahniah guys on Adreen Iskandar. That's a beautiful and very healthy baby boy there.

Yang penting, korang nak tengok pic meletup? Ni Ayien amik masa just two hours pas delivered. Kecik kecik pon Adreen da pandai posing ok. Ko ado?


Do you wanna be on top? Ko ado, Tyra?

Semalam masa gi da lewat, and Adreen da tido. So moka takde ler vogue pose bagai. So ni je yang mampu snappy feeling voyeur si Adreen. Alahai... comelnya!!!




What is it about babies that make us all go... awwwwwwwwwww....

Tapi so much for cuteness. Masa Adreen nangis menggelupur semua nak pacify. In the end, rupanya sakit perut. And then apparently dia da pass motion.

Nih.. si mak bidan tak official ni, nak beriya tukarkan lampin. Angkat kaki dak tuh nak buang kampin lama, si Adreen terus crettttttttttttttttttttt one more round. Macam pistol air tertembak kuar. Aduh... pecah perot aku guling gelak. Padan moka! Seb baik si Juan takde nak confident nak angkat dak tuh tinggi tinggi. Confirm ramai kena sembur time tu.

Heh... anyway, congrats again Ayien and Dilla!

Reactions:

3 comments:

Kalau tengok baby rasa 'tenang' je..Tapi kalau 'menangis' x ingat:)Muka pun 'sepesen' je sama bila lahir hehe..Tak sabarnya nak tengok baby EE tahun depan...insya -allah...mesti 'baby of the year'paling popular:-)

kan! tapi amik ko adreen posing! dua jam pas lahir tuh. sah2 meletop kang besar nanti

Tu le..kuar - kuar dah pandai posing tu:-) hehehe!! anak sapa la tu?? Tapi yelah...bak kata Berita Harian' ZAMAN DAH BERUBAH DUNIA MAKIN MAJU'...sama la geneasi sekarang....Tak boleh nak samakan zaman kita kecik - kecik dulu dengan anak - anak zaman ICT yang lebih 'tahu'...pendek kata macam - macam ada...