Wednesday, September 24, 2008

T-day

Today takde pe sangat nak posting. Saja nak tunjuk t-shirt dalam koleksi. Baru dapat one more yang memang taste aku sangat ler. Lain lak baju pun leh taste.
Anyway, aku teruja ngan t-shirt, especially yang pelik-pelik ke or one that comes with statement.

Ni buah tangan orang baru balik Australia! Me likey! It's so me!

Thanks Faz for remembering my taste in t shirts!

Aku suka gila! Tapi arituh masa pas kes Faz tuh gi court and then singgah rumah Bob. Tima sana pick up baju ni. Bob dulu beli masa ngan aku. Cost a bomb, tapi dia tak berani pakai! It's a Tough nya t shirt. Sebenarnya, aku suka gila, but dia rasa pelik so refuse to wear.

Heh! Sebab arituh aku da passing a real funky jacket dia pakai yang ramai puji gila babas, aku pun trade ngan dia, my jacket for this t-shirt. Worth it deal for both of us.

I like it because of the torn anti-fashion look which was big associated with the 70s punk scene.



Not very suitable kalao some occasions, but me likey anyway. Walaupun nampak cam orang gila pun ada ngan koyak koyak. Cuma tak minat kaler dia sikit sebab reminds me of Freddie Kruger punya sweater merah ijo.

Nothing much today. Spent time with friends. Heh.. adalah aktiviti, tapi tak leh kongsi cita. Skang malas nak cita personal skang. Tapi erm.. kelakar la gak.

Anyway, esok ada buka puasa dua event. Satu kementerian nya buka posa (matilah bosan) satu lagi tak silap aku Metrowealth. Malas sebenarnya. Mungkin buka kat rumah je.

See how.

Be posting soon. Malam ni plan nak beli barang tuk Raya sikit. Mungkin Raya ni balik rumah kuarga angkat. Tatau lagik, tapi lebih kurang nak gak persiapan sikit. Beriya je kan aku nak sambut Raya... heh! Semangat!

Reactions:

3 comments:

cun giler t-shirt faz beli...me osso suka printed tee like that...hanya org2 yg berani n cukup cekal jerk nak pakai cenggitu...hehehehe...