Monday, September 01, 2008

Selamat berpuasa

Kepada semua teman teman beragama Islam, selamat menjalani ibadah puasa. Aku mintak maap ler nak update susah sikit. First of all, siang tadi sibuk pindah randah dari rumah Bangsar. Wat sementara, sis tengah uruskan everything pasal rumah sebab nak pindah Hartamas.
Tapi masa ni, dia ke Jakarta for six months. Or maybe longer. Dari jauh ler kiranya nak uruskan segala.
Rindunya kakak aku takde da.
Dahlah atas tu hari ni aku demam. Da mula da. First day puasa da camni. Aduh. Tapi selamat gak la aku posa hari ni.
Cuma rasa kurang meriah nak berbuka seorang hari pertama.
Dalam kesedihan aku, ada gak happy gak sebab ada member selamat sampai tadik dari Krabi. Dia gi cuti sana as well as Phuket. Syukur.
At least for one, I know there are a few more Malaysians yang bersyukur kembali ke tanahair. No matter how imperfect... there's no place like home.
Posting kang je la ek... happy fasting guys...

Reactions:

0 comments: