Saturday, September 27, 2008

Quickie!

Malas nak posting panjang ari nih. Ni kena cukupkan tido sebab esok nak jemput kakak aku dari Ampang dari rumah member dia sebab dia balik dari Jakarta seminggu tuk cuti Raya.

Ni pun balik da kol brapa. Sambungan celebration birthday Faz smalam. Hari ni gi karaoke, a group of a total of ten of us kat Red Box kat The Curve. Bespren Faz, Cheryl pun ada.

Melalak la sorang sorang dari kol 11 hingga 3 pagik. Well, actually not all of us. Paham paham je la kalao ramai ramai gi karaoke, ada je yang diam, dan ada lak spesis mic hogger. But it was all in good fun, dan yang pentingnya, Faz and Cheryl leh nyanyi ok!

Merasalah nak wat kumpulan Ratu Malaysia pun leh sebab memang besh layan meka dua nyanyi.

Ni some pics. Don't feel like a long entry today.


The crown for the birthday girl


Best friends - dedua pandai nyanyi


One candle je?


Terkejut? Terharu? Ke lakonan hebat? Heh! Matilah aku kena carut kang!

Reactions:

2 comments:

aduh...melaser betol bro joe ni..
ihiks..
nyway tingin nak dgr meka nyanyi..
berangan je la kan,,

huhu.. just kidding je. biasa la molot aku kan lahar kekadang. hiks!