Friday, September 19, 2008

Peace

Hari ni merupakan hari yang teramat pelik. I feel.. elated! Happy!

Why should that be weird...? Because I got a piece of news that was bad... but not for me. SMS dari kawan tu buat aku tersenyum. Bukan sebab aku busuk hati nak meraikan berita buruk, tapi aku rasa seolah pembalasan perlahan lahan pada mereka yang menganiaya aku kini bermula.

Malas nak cita lebih. Just so much I been hearing the past day or two, buat aku nih terpikir berkali-kali, nak ke aku duduk lagik dalam industri hiburan yang tak bayar setimpal ngan pengalaman dan expertise nih. Mana taknya, kat Malaysia nih, susah wo nak hidup dalam keadaan tersepit nih. Tambah lagik bila ada orang yang bodoh yang ko kena encounter. Simply makes it all.. not worth it.

So anyway, today second day aku dapat 'good news' of sorts. Smalam da la dapat berita positif. And again today...

Not jubilant about bad things happening to anyone. But like I said, aku berserah pada Nya untuk menentukan takdir, dan rezeki aku. Dan aku bersyukur setakat ini Tuhan telah memberikan aku kekuatan dan semangat baru untuk melawan anasir anasir yang kurang elok ini.

Melawan dengan kejayaan. Nothing else. Success is the best revenge. And the aim to achieve is my drive to push to the best I can be. With or without idiots telling me what to do.
What happens to these people, biar Tuhan yang mengadili dan menghukumi. I am no one to judge or mete out punishments.

Syukur sangat things are getting back on track, dan aku kini da set target baru tuk masa depan aku selepas banyak berfikir. Oh trust me. By the dawn of 2009, you're going to see a lot of things happening. Thank you to friends and colleagues who are helping to make it happen after realising what's going on. God is indeed great.

Biar ada individu tertentu berhati hitam cuba sedaya upaya, aku tak tersungkur. Maybe a minor trip, but nothing that leaves any sort of injury or marks. Not even a scrape to the knee gituh.

And I can see that my motto of karma is a bitch, is indeed proving true.

Well, people. You reap what you sow.

And sometimes for certain people, a sow is also your mother! (matilah juvenile name calling)

So in good spirits, aku gi ke buka puasa Recording Industry of Malaysia. Ok, so aku tak tepati janji aku nak amik banyak pics. But really enjoyed catching up with industry friends, explaining all that has happened, and getting some offers to back me up. Syukur again.

Borak nya borak, ada Q&A with Norman in his capacity with RIM on the 90:10 issue. Bravo pada to the organisation. Walaupon meka officially tak 'menyokong atau membantah' tindakan tu, a lot of what Norman said, echoed my personal views that this move is BAD for the future of our music industry.

His statement aku paling suka?

"Kita kena berhentikan budaya bertongkat ni. Kalau muzik kita bagus, takyah kuota pun leh dapat 100% airplay!"

Salute to you Norman!

It's people like Norman who speak out, that make me believe that some things are still worth fighting for in the business. And fight, I will. I may have went into the corner to lick my wounds awhile, but now I'm raring to come out fighting again. The old me is back! With a vengeance! In everything I do! So beware if you cross my path.

Don't know what the plans are for the weekend but planning to meet Sarimah soon to discuss some 'things'. Also Faz is coming back soon! Yeay! Next week banyak la sebab ramai balik kampung, dan ramai lagik balik sini.

Tak sabar!

Ok, short and sweet entry over. Kesian pic Jac ni aku nak kongsi tak publish. Toodle doo for now kiddies! By the way, something funny happened, but honestly too sensitive to write... so leave it be in my memories and not my blog. Heh....

"Budak ni nak amik gambar lama lak... letih pose!"
Luv ya Jac!

Reactions:

3 comments:

joe.. rindu kau!!
take care yer..semoga ada 'ong' sentiasa..

kem salam hobbit..lama x gaduh dgn dia kat chatroom..

ikhlas,
xxx - bkn nama sbnr..

joe.....
takde cerita tentang FAZURA...
rindu nk tgk gmbr die yg latest

THF slalu je online babe. and thank for the wishes.

arween, faz akan balik sehari dua ni dari australia. jangan risau. aku update kang ek.