Wednesday, April 16, 2008

Drama fest

Day 3

What the...


Would you buy a certai brand of instant noodles because they plugged it in Akademi Fantasia? Didn't think so....

Moving on.. meka finally tunjuk shot bak Stanly, dari Akademi pagi pagi buta at 5am, to KLIA, to his home. So much was centred on the drama over his mother's condition yang nampak cam final stages of her cancer.

Aku malas nak komen lebih-lebih bab nih. Even though meka add disclaimer dalam Diari pasal benda nih bukan pasal nak nagih simpati, you think that makes a difference? I may sound like a heartless b*tch, tapi at the end of the day, enough of the drama!

Stanly has not been performing and I just don't want to see him get votes from this, which he undoubtedly will.

I mean, when you show an ailing mother near death, interviews with family members and airmata sana sini.. what would you expect?

Plus the attention on the matter ngan relation of his situation pada tenaga pengajar and kengkawan... aduh... da smaking jadi Bersamamu TV3 da.

Dia dedicate lagu Umi pada mom dia kang, kita tengok la camna...

But for me, undian dia tak deserving so far for four weeks of crap and no amount of drama will help to make him a singer.

On to classes, the key lesson for today is about 'downbeat'.

Most of the students appear to be doing better this week, and if the progress keeps up, I think minggu nih kira comeback concert for them to shine after the snore fest last week.
The tenaga pengajar are coming down hard of the kids. and focus camera kali ni pada Nadia, Alif dan Saida.

Tapi yang ketara, ari ni Siti Hajar and kak Nita punya sessions. Wish the kids would start absorbing what they're taught. Apart from Stacy and Nadia, yang lain cam susah sangat nak masuk apa di ajar tuh.

Drama for the week, nampaknya sengketa antara Riz dan Rina tak over lagi WALAUPUN dipaksa minta maap segala. You just can't keep a good b*tch down....

Rina : Dulu timbang, 59, terus turun, happy ah. Bawa ke tengah, eh naik pulak. Bingung saya rasa.
Shafiq : Kenapa nak salahkan timbang ke?
Riz : Meja ni tak salahkan, meka ni terima seadanya, Yang sebelah yang salahkan timbang.
Shafiq : Berat badan naik saja nak salahkan timbang.
Riz : Kan... terima sajalah...redha...

Malas nak layan komen orang, nanti orang lain lak nak defend katanya kata orang tuh honest pebagai... WALAUPUN! Lotih nak carot dik oi,,, kalao da hopeless nak wat camna...

The know-it-all smart aleck pastuh feeling aerobic tau.. si Stacy nak practise dia nak nyibuk. Last last Stacy kata, "kau umpama gaah yang menghimpit semut!" when they collided.

More drama. Tetap feeling nak comment pasal Saida lak.
Riz : Memang tone lain, tapi ada sedikit, kadang kadang ada sedikit sama.
Saida : Tak... kak Siti tu amik sora akak. Akak lahir dulu tau.

Heh.. suka jawapan Saida.
Anyway, all that negtive drama appears to have karma coming his way. In the form of male pattern baldness. Kan da kata kejendulan ya amat!

More b*tching, more hair loss kot. Wonder if anyone has done a study on that before. Elok la muda muda da licin. Leh join Nubhan.

Licin wooo!!!! Berkilat!

Reactions:

0 comments: