Sunday, September 21, 2008

Awww... isn't young love sweet!

So after my very skeptical comments semalam, today ada yang positive sikit.

Heh! Matilah aku jadi kaki timbul gosip lak kang. Actually meka ni kawan la. Sebab kawan-kawan konsep geng Pelita gituh.

Bebudak 6ixth Sense memang geng kengkawan aku yang slalu lepak kat Pelita, Bangsar. Yerlah... disitu la ramai orang dalam business ni nak lepak tuk unwind. Chilling over a glass of teh tarik or whatever your cup of tea is... is so relaxing when no one's eyeballing you for who you are.

Ramai ler orang lepak sana, tak kisah ler geng pelakon ke penyanyi ke haper. So many names lepak sana kalao nak list on, letih. Pendek kata lebih senang sebut nama nama yang memang rasa tak class lepak mamak je. Matilah ko.

Anyway, semalam dipaksa oleh Ted dan Juan melepak sana walaupun memula plan nak sahur kat rumah je.

In the end, lepak plan nak bertiga, tapi si Juan lak lambat sampai. Tengah dok ngan Ted, si Wan, Jiji dan Adi sampai.

Joined by Juan later, we were also joined by Ika and three others for sahur.

Heh... aku tanak cakap apa apa, tapi I like seeing Adi and Ika together. Ada apa apa ke? Korang tanya sendiri la. Adi is of course vocalist for 6ixth Sense, and Ika of course dari musim keenam Akademi Fantasia.

Aku nih sebenarnya nak cari jodoh tuk Adi gak sebab kena gosip memacam ngan pompuan tuh nih, tapi sebenarnya dak ni baik gila. Ye lah. Muka elok sikit je mesti kena kaitkan memacam. Dah la dak ni jenis baik, religious gituh, walaupun rocker, tapi dia ni humble apart from being talented.

So are they/can they be an item? Dunno. Korang rasa?

Malu malu konon dua orang ni...

Makan tak control tuh!



PS - Yeay Faz is back from Australia! Esok kena gi mahkamah nak support dia. Kul 11am kat Jalan Duta. Doa la kes empat tahun ni will have a sensible decision for a NOT GUILTY verdict. After all - it only makes sense given the facts of the case.
Also janji nak buka posa ngan Sarimah esok. So got to sleep....

Reactions:

4 comments:

x setuju ika n adi.aku minat gila kat ika, n dia patut dengan aku,hahhahah

owh situla tempat lepak2 celebrity eh joe??now aku tau,but jauh la from melawati.

-apu-

ahakss.. ika ika..oklah tue..

joe-aku pnah tanye 6ixth sense mase sahur dgn murai.com..time tu aku tanye pendpat meka ttg kebanjiran grup indonesia di msia..ko tlg sampaikan pesan kt adi..aku takot adi salah faham..aku x anti indonesia malahan support lagu2 yg berkualiti dari indon..maksud aku just nak tanye pndpt local band camne..ye la kan skang dah nak wat kuota la..itu la..ini la..

joe..cute2.. aku suke..
eh ika x sambung study kolej dia lg ke..

So are they/can they be an item? Dunno. Korang rasa?

YES dear. Totally.