Friday, September 12, 2008

6ixth Sense bersama Letto

Aku malas nak update hari ni. Bukan malas haper, tapi sebab rasa tak puas hati selagi tak transfer all my content from my previous blogdrive ke sini.

So meanwhile, korang layan lagu baru nih.

Ni lagu baru dari 6ixth Sense di Indonesia. Bangga aku ada Malaysian band relax jer da enjoy exposure sana. Takyah kecoh kecoh main kuota.

Of course, Adi, vocalist for the band Indonesian, but the rest semua bebudak Bangsar.

And I am damn proud of them. In Indonesia however, ada band lain bernama Sixth Sense, so jangan terkejut kalao ko dengar nama Tirta disebut, cause tu nama band meka di sana.

Ni lagu baru meka Cinta Yang Sempurna, a collaboration bersama Noe, vocalist dari Letto.

Lama lama lepak ngan meka, bangga aku meka ni tak payah riak ke haper, slow slow meka naik. Enjoy the song, guys!



Reactions:

2 comments:

Joe, thanks bagi review pasal lagu ni..

lirik lagu ni ade dlm blog aku

http://mfr.jentayu.com

nnt jgn lupe review lagu raya plak..

kolaborasi 6ixth Sense, Nitrus, The Fabulous Cats dan Serina Redzuan.

haa.. kalo nk review pasal company yg naungi diorg ni dtg2 la opis aku weh.. bleh merembes ngn aku.. hahaha..