Tuesday, August 26, 2008

Pelita bash!

Another non-event day today. Belah malam je eventful sebab for some reason, ramai kengkawan gather kat Pelita tonight! So much fun!

Bila ramai ramai kumpul, harus ler banyak cita. Topik malam ni - STEAMBOAT?

Apa tu steamboat? Bukan apa ye... tapi siapa. Oops! Tanak cita lebih nanti orang kata mulut jahat (and they wouldn't be wrong...). Bulan puasa pun da nak menjelma katanya, so nak control carutan. Sikit jer....

But seriously it was so much fun. On one table, semua bebudak local actress (Ainul, Fouziah Gous, Intan Ladyana, Ayu and her sister and Rizal), and satu lagik meja semua male models kengkawan yang lepak wat gathering headed by their mother hen Marinie. Matilah aku panggil ko mak ayam. Tapi da ko bak anak anak model ramai (cuma ko masih comel dan muda, girl) Also Faz joined us later. Yeay!

The ladies - and a gentleman


Spot anyone familiar?


What is that thing on my head???


Aku tak snap banyak pics sebab tak kuasa nanti orang ingat dok mamak kenapa asik nak snappy pics jer kan. So berapa keping je meng-cam-whore-kan diri. Matilah pencemaran bahasa!

Ok, so why does my hair look weird? Angle je nampak pelik. Sebab I still have my mohawk. Only difference is it is now blonde and red. For a reason. Remember the Gatsby event? Well, tuk jemputan, best hair akan menang the Nintendo Wii!

Kita tunggu dan lihat jer esok apa cita. Matilah I feel like Woody Woodpecker (that actually would sound like a porn star's alter ego).

Ok la... out for the night.


PS - Yeay! Anwar won! Was there ever any doubt? Now here's to September 16! From Permatang Pauh to Putrajaya!

Reactions:

0 comments: