Friday, August 15, 2008

I hate closet fags

Pagi tadi ke mahkamah. Actually I was on the way to a warehouse sale to stock up on perfumes.. I mean.. beli stuff for birthdays past for my sis and colleague dia Jida yang baik tuh.

Then dapat SMS tanya "Are you coming" from Faz. Aku pun balas kemana. Sebaik je aku send the message, I was like.. f**k!!! Hari ni Jumaat! Court case dia!

Alamak! Damn!

Aku pun turn around nak ke court. Seb baik masa tuh kat NKVE da area exit Damansara so it was pretty near dah.

Dok dalam courtroom tuh sakit jiwa. Kenapa? Sebab ada sorang sotong kurita goreng tepung nih dengki gila wat hal ngan aku.

First aku kena tegur masa start proceedings tuh sebab I had my sunglasses on my head. Oopsie! My bad! I got the evil eye dari bapok rambut fringe senget tuh, and dia send a note to the same policeman yang tegur aku tuh. Alamak... aku dok with my legs crossed pun dia perasan. Aiyo.. you know how uncomfortable is it tak nak dok dua jam ngan prosecutor yang erm... well let's just say I have never had any lesser ambition to be in the legal field or in the police thanks to him.

So aku peluk tubuh. Skali lagik kena tegur. Aiyak. Matila ko! Tak kisah la sebab kena hormat magistrate. Tapi yang aku panas tuh, ramai dalam tuh dok peluk tubuh, silang kaki and so on tak kena tegur pun. Kimaknya tomyam seafood tuh yang target aku jerk.

Terus turn off mood aku. Spent the remainder of the period in court so bloody still sebab malas octopussybadhair tuh wat hal lagik.

Finally when it was over, aku tengah angin satu badan menyumpah dak tuh aku tak kuasa nak amik pics apa apapon.

By the way, Faz punya case submission on 29 August, skali ngan verdict on that day. Finally after four years, the case will end. Thank goodness. Hope things ok for Faz jer la.

Left for lunch ngan Faz, Jojoe (adik Faz yang now nicknamed Mojo by me) and Juan for lunch kat Damansara.

We then parted ways. I rushed for the warehouse sale, and YEAY! I kept to my budget. Well... kind of...



Besh nya aku dapat restock my Versace Dreamer. Tu memang fave aku dari dulu. Aku da berapa botol da, tapi tinggal one more je yang half full. So whacked two bottles for myself, satu bagi my sis as the first part of her birthday present, while the 50ml Mango perfume and the cream was for Jida. 100ml tu aku bagi mak aku sebab dia suka Mango Adorably tu gak, apart from the Chanel Allure and Boucheron Jaipur yang susah nak dapat sini.

Headed home to Bangsar for some shut eye. Letih gila tak cukup tido je keja.

Tak sempat nak jumpa bebudak Samsons ke nak tengok sound check ke yang into the night.
Jaga pun da kul berapa. Sempat jumpa Tang sat nak borak pasal preparation bebudak tuk show esok.

If you're going for Pesta Malam Indonesia, please take note. Hujan dan Meet Uncle Hussain kick off at 2pm. This will be follow by Dewi Dewi at 3pm. The running order for the event will be followed by Samsons, Sheila On 7, Ungu, Peterpan and wrapped up with Slank sebab meka paling senior. So kalao Samsons fans, please get there by 4pm latest or you might miss their show. And rugi kalao tak catch them in action.

The RM50 tickets are still available.

Tang passed to me the additional passes. Yeay.. esok lepak ngan Bam and Co. Also discussed a project in the works. Me likey! He also passed me the latest releaseof Sebuah Nama Sebuah Cerita which is Peterpan's greatest hits double CD album. Tatau la available kat sini ke tak lagi.



Not a big fan of Peterpan, but I also got to hear Dewa 19's new song apart from a couple of to be released tracks. Interesting...

Eh ok la.. nak sambung tido. Esok nak keluar awal.


PS - What the hell... you get ass-poked and you swear that you were... erm... why are some people so adamant to share with the world they've been butt-f**ked. Bukan tanpa kerelaan... katanya... walaupun... CLICK HERE and HERE to read the biggest joke of the year. I'd like to swear too that some are just utter morons!

Reactions:

0 comments: