Wednesday, August 13, 2008

Anticipation

Just a couple of pics from yesterday punya Karyawan forum. Malas mood nak amik pics, but since I haven't posted a pic of Dayang or Faizal in ages, saja nak letak. Respect both of these names for their talents, their musical products yang quality as well as their ability to think outside the box - something missing in a lot of local recording and performing artists today.

Faizal pose ala mug shot


Dayang rambut pendek da...


Thank you to everyone who left comments in the msjbox or in the Comments section. Your feedback is very much appreciated... aku tau ler leceh mana korang nak layan aku meroyan tuh yang panjang lebar. Walaupun takde la sampai longest entry ever like I said it would be.

Anyway, day before yesterday gi layan dinner ngan Faz tuk catch up. Ada ke jalan sampai nun jauh di Kota Damansara nak melantak. Mentang mentang la dekat ngan rumah dia.... sabar je.

Simple but yummy


Ezora nak belanja... seronok orang restoran layan dia lak


Dalam nak kurangkan and nak suppress selera makan sebab diet, banyak gak melantak. Thank you Faz kerana menjadi setan tuk cucuk aku lari diet sehari.

Aku skang memang cut down gila intake of food sebab nak jaga kesihatan sikit. Kang terok kang sapa gak yang susah... kan kan kan...

Heh... nak tengok tak apa daily drink aku skang.



Tuh dia! Vitagen, cam dari zaman skolah dulu. Aku minum biasa flavour LB, but spotted a new flavour they had. Matilah Vitagen skang... with COLLAGEN! And I thought muka aku da cukup da. Matilah carut diri sendiri.

Need some sleep. So tired. Been reprogramming my body the past couple of days by sleeping early (tak berjaya) and waking up early (yang nih berjaya tapi alamatnya tak cukup tido la).
Esok besh!!! Sebab dapat jumpa kawan kawan dari Indonesia! Siapa yer? Tunggu!

World peace!!!

Reactions:

0 comments: