Monday, July 28, 2008

Satay? Tasty?

Again I say it, satay Haji Samuri kat Kajang tuh is SO overrated! Mana taknya, kuah dia inconsistent. Smalam makan first serving ok, second serving cair nak mampos macam tambah air dilute sebab running out of kuah or something nak banyakkan.

Ugh!

Pastu satay dia kekadang taste fresh je... sometimes cam da dibakar smalam je rasa. I think the service there memang perlukan pertolongan sikit.

Tapi complain camna pun melahap gila babiks punya smalam sebab lapar dan ada kat Kajang.
Between me, Cherry, Juan and Syed, we hentam a total of 70 sticks. Actually aku dan Cherry paling kurang la sebab aku 11 cucuk, dia 8 cucuk saja. Heh! Matilah berangan diet.

Anyway pada sesapa yang gi Haji Semuri, mesti prasan meka tulis sana free wifi.



THEY'RE LYING!!!

Aku nak online with my Nokia tak dapt pun wireless network. Macam kesial! Very the false advertising ok!

So didn't hang out there long tadik sebab Stacy ada recording.

For those interested, Stacy recording lagu Raya baru, untuk album kompilasi Raya AF6. Finalists semua dapat lagu baru, and Stacy is the first to record.

Sedap gak lagu dia. Very fresh and young ala Hannah Montana. Leh tak lagu Raya sound cam Hannah Montana? Amik ko....

Masa kat Haji Samuri pun jumpa Riz jap sebab passing CD lagu baru dia which he's recording tomorrow night.

I am still tired from Melaka. And got a ton of things to do. More updates soon ok.

Reactions:

1 comments:

Cop! The poster reads dari (10 pagi - 7 petang)... too bad... kena baca betul2... ;-)