Sunday, July 27, 2008

Melaka - Part 4

This is the final part of my four days in Melaka punya entry. So enjoy. hari ni tak banyak aktiviti. A little jalan jalan and shopping and more lepaking with the kids.

Meka another meet the fans session in the evening tadik.

Tapi kali ni lain sikit sebab sebelum start, they were playing kat the inflatable slide kat the carnival.

First nak layan - Naim dan Nubhan



Then it was the girls lak... Stacy dan Nadia lak try... before 'accident' tergolek...





Toi pun nak try


Naim dan Nubhan siap jalan kali kedua tuh


While everyone else watched

Then it was on to the Maestro booth. Stacy sempat la promosi album kompilasi dia which has been officially made available in all stores now! So get your copy now.




Sebelom start sesi jumpat peminat, sempat ada yang menggila amik pic lawak nih.

Supergirl Nadia


Superman Toi


and Supergirl Stacy


Memang chaotic sebab ramai orang, but in the end, it was fun... and worth every second of fun in the heat.






Once abih, meka berehat backstage while geng Gempak lak meet the fans. Once they were done, semua berkumpul. Kecoh ler akibatnya ngan semua riuh rendah wat lawak, lepak tunggu sebelom gerak for dinner before leaving Melaka.

Pose comel lak Ika


Ngan Nadia dan Riz skali masa lepak


Saida kena naya abang Man time posing


Panas panas ngantuk... Toi KO


Nubhan pun


Ika dan Nadia pun


Thank you everyone on the trip who made it fun especially kengkawan media, Astro and the kids themselves. Another page of Akademi Fantasia history as the season draws to an end. Now on to reality...and thank you Melaka for more memories...

PLEASE REMEMBER. All these pics korang nak leh save BUT if you publish these pics in another blog, forum or website, remember to CREDIT ME AND LINK BACK TO THIS BLOG.
Okla... letih baru sampai balik dari Melaka... nak tidur puas puas...

Reactions:

0 comments: