Thursday, July 03, 2008

Jalan-jalan...

Bored to death today. Next meeting on Monday, and many more spread out throughout next week. So sebelum kesibukan teramat melanda, kemalasan melampau lak take over.

Petang tadi ke The Curve. Nak tunggu Bob habis gym sebenarnya. Si Juan dan Bobby ke Ikea then jumpa aku sana. Abang Bad (ni sorang lagik pemilik blog alam barzakh) lak kebetulan in the area sebab Diddy baru abih rakaman, so dia pun join.

Lepak kat Little Penang melantak.

Lighting semua nampak flawless... hasil lighting yer (matilah aku!)


Sambil borak borak, sempat aku cam whoring sikit. Actually aku potong rambut da berminggu, tapi tak amik pic lagik rambut aku skang camna. Memang burok! Hah! Carut diri sendiri sebelum di carut orang. Tapi sebab da lama tak wat, saja back to my mohawk. Rasa cam Anna & The King lak ala Siam bahagian depan aku tengok.

Cam whoring!



After we finished, Abang Bad dan Diddy gerak after a while, sementara Juan dan Bobby pun made a move, before meeting up with Bob and I kat rumah Ayien lepak.

Ngantuk siot... enjoy ler puas puas. Minggu depan, haram aku nak lepak camnih da.

Reactions:

0 comments: