Wednesday, July 09, 2008

Blow out!

Just third day into the week, aku rasa nak collapse from exhaustion! Since besok ada one more meeting called for Project S - aku call off meeting malam ni tuk Project M.

Rehat one whole day (yer lah tuh). But good news is things are finally back to normal with my Streamyx restored to full capacity, thanks to a helpful Streamyx contractor.

Smalam dok ngamuk kat TMpoint puas puas, FINALLY someone listened and did some work on it to get my account sorted out.

Anyhoo, USB cable for my cam still missing, but finally popped out the memory card and slotted it in direct to my laptop.

Just a couple of pics from a day or two past yang tak sempat letak sini jerk.



Love this pic of Faz masa malam tu lepak lepak. Why? Because of the t shirt la! Aku dok gelak pasai t shirt dia je. My answer? In court as evidence! Matilah sapa tak paham....

Then ada pic ni of Nadia masa ke Maestro smalam. Dia baru abih shoot nak balik rumah, tapi sambil tunggu manager, ni keja dia. Making those little funky paper stars! Erm.... rajin tol dak ni. Tapi dia kata nak wat tuk Stacy nih, so no komen. Sorry sebab aku decline nak belajar wat ek girl. Doubt I have the patience lor nak buat bebenda alah tuh. Heh...

Seb baik masa aku ngan Nadia gi minum jumpa Cherry, Syed, Wan and Along tak buat benda tuh skali.




And last but not least, ni pic si Ika tengah berenang.



Why this pic? Saja jer. Heh! Sebab dia ngan Yana larikan diri takut aku amik pic kat pool, so aku saja snappy dia. Tapi pic sopan jerk. Jangan pikir bukan bukan ek! Tak elok korang. Tapi lajus je meka lari kuar kolam. Sejuk katanya.

Si Stacy dan Cherry pun tak larat berendam lama lama.

Malas tulis pepanjang ari ni. No mood. Nak kuar jap mengular ngan kengkawan so relax before my meetings tomorrow.
Nite all.

Reactions:

0 comments: