Sunday, June 22, 2008

Whoop!

TIdur seharian je keja ari ni nak recuparate. Damn Euro is having an effect. But then again, with or without the bola pun slalu tidur lambat. So much for reprogamming my body punya mechanism nak tidur dan bangun awal. Hopefully back to normal this week. Too lazy to post today except for this.

Korang ingat tak masa konsert mingguan Akademi Fantasia dahulu, Stacy pernah dapat lagu single baru, lagu Sharon Paul? Tu yang first original song dia perform.

Konon. Actually Bob da bagitau time tu yang dia sudahpun rakam lagu tu. Salah siapa?

Entahlah. Sharon terlepas ke lagu tu ke pihak Akademi? Tak bagitau Ramli MS? Astro tatau ke? Entah apa kes, tapi tak kisah la... sebab small matter pun.

Apapun Cinta Terhalang ialah first single Bob untuk album baru dia akan datang. So Cinta Khayalan macam mana? Akan ada dua version ke lagu ni macam lagu Tiada Lagi Tangisan? Let's hope because both versions sedap. Kalau leh duet lagi power kan?

Ok jer ngan aku sebenarnya sebab aku da dengar dua version aku leh katakan dua dua best!
Korang nilai sendiri. Apapun, I love Bob's version AND I love Stacy's version. Stacy punya version live dan masa tu masih dalam Akademi, so tak se perfect Bob nya, but ada keistimewaan nya sendiri. Korang layan ek. Ni kira exclusive preview sebab baru dapat dari Bob version dia, yang akan dimainkan kat radio tak lama lagi.

Aku mix kan bits and pieces of both versions. Layan!!!!

Ingat, single Bob Cinta Terhalang akan memulakan rotation kat semua radio tak lama lagi sementara versi Stacy, Cinta Khayalan akan termasuk dalam kompilasi The Best of Stacy AF6 yang akan akan dalam pasaran dalam lebih kurang seminggu dua nih (tunggu Maestro confirm date jer)







Reactions:

0 comments: