Sunday, June 15, 2008

Stacy is No. 1

Sebelum apa apa nak wish tahniah pada Stacy kerana menjuarai Carta Era pagi tadi. Also to Nadia kerana masuk carta terus nombor 15. Actually semua finalis kecuali Toi masuk.

But of course le tahniah especially pada the two girls in Stacy dan Nadia kerana rocked away with their song. Lagu rancak memang nak masuk kedudukan tinggi bukan senang. Biasala lagu leleh akan lagi laku... but both of them lagu yang rancak pun leh dapat tempat di hati peminat. Bangga seh!



Anways, today's Fathers Day so bak my mom and my dad gi lunch bersama. My sis joined us at the restaurant. Mak aih! Sana ada wedding. Now.. some Chinese weddings kan memang over the top nak bergaya.

Tapi this one, very the Pulau Ketam. Malas nak kutuk sebab tak amik pic sangat. Dan rasa kejam lak happy day orang nak komen lebih lebih how fashionably challenged orang tuh. So ignore it.

Later at night, went for dinner with Stacy and Cherry. Demam dia ok sudah. Just little bits of it left, and also batuk sikit.

Lain dari tuh, ok.

After dinner jalan jalan KL sikit, before heading home before midnight.

Aku entah kenapa malas sangat update sebenarnya sehari dua ni.
Nanti la ek. From Monday tunggu entry panjang berjela kembali.

That's all for now. Ta!

Reactions:

0 comments: