Saturday, June 28, 2008

Phew!

Tired as all hell. Malas nak tulis lebih, so korang enjoy the pics jer from the rehearsal of the Cornetto - Love Sparks concert. Ni yang mampu aku nak amik, dan upload serta post. Nanti ler ek esok nya entry banyak sikit pics kot.

Sorry am tired as all hell. Nanti aku cita lebih.

Berapa hari ni ulang alik. Tambah lagi gi shopping and all nak cari baju tuk Stacy, together with her and Cherry. Aduh... last last aku yang shopping leh?

More on lower sikit with pics. Enjoy the pictures masa rehearsal on Friday night dulu.

Besh dapat jumpa Gita. Lama tak jumpa, last met her masa premiere of P. Ramlee - The Musical masa dia ngan dad dia Erwin. Seb baik dia masih ingat... heh!

The stage masa rehearsal

Dafi dan Stacy

Stacy with Gita

Another one of the two girls

Masa kami shopping, we got stuck in a jam! Ni ada peminat Stacy keta depan lambai for almost 10 minutes, sepanjang masa we were stuck in a jam! Siap jerit jerit and amik pic Stacy pakai handphone! Comelnya dua orang adik ni... Stacy pun kuat melayan peminat, so aku dalam stress traffic jam pun layan bantai gelak kerenah yang dalam dan juga luar kereta.

Smile!


Time shopping, I saw the magic word - SALE! So finally popped in a store, lupa Stacy sat and aku lak shopping! Heh! I got two new pairs of jeans, a rather skinny D&G for RM99 and a John Galliano for RM99! Both original! Impossible? Not if you know how to look for places worth shopping for a deal in Kuala Lumpur.

Waiting for my Cavalli and this pattern of 7 yang aku order. Matilah boros!

My D&G



My Galliano

Reactions:

0 comments: